Sport

Trofeul „Sinaia Forever” la a doua ediţie

Între 23 – 25 iulie 2010, la Sinaia, se va desfăşura cea de-a doua ediţie a competiţiei de raliuri automobilistice dotată cu trofeul „Sinaia Forever”.
Promotorul acestui eveniment deosebit este valorosul pilot sinăian Claudiu David, care, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local, a reuşit să aducă la start cei mai buni piloţi din România.
„Sunt onorat pentru că am reuşit, alături de Primăria Sinaia şi sponsorul principal BMW Group România, să-i aduc, în oraşul meu natal, pe colegii mei din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop. Traseul pe care l-am propus piloţilor este unic în ţară şi foarte asemănător cu cel de la Monte Carlo, ca abordare. Este un traseu montan stradal de viteză medie şi mică, dar de-o dificultate mai mare decât orice alt traseu din România. Sunt convins că va fi un spectacol de zile mari”, a declarat Claudiu David (vezi foto), pilot de raliuri şi organizatorul acestor etape.
Trebuie să vă amintim că Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS) a programat, între 23-25 iulie 2010, a patra dublă de viteză în coastă din actualul sezon, gazda acestui eveniment deosebit fiind ales oraşul Sinaia.
Etapele a VII-a şi a VIII-a din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă-Dunlop 2010, reunite în competiţia „Sinaia Forever”, vor aduce la start pe cei mai valoroşi „driveri” din ţara noastră, care se întrec pentru supremaţia în această competiţie.
Traseul măsoară 3,15 km, iar Cazinoul Sinaia va fi punctul de start care va străbate centrul istoric al oraşului, sosirea fiind prevăzută la Telegondolă (Drum Nou Cota 1400).
O să fie un spectacol automobilistic grandios, pe care nu trebuie să-l rataţi, fiind singurul concurs din România ce se desfăşoară pe un circuit urban. Vom reveni cu noi informaţii în ediţia viitoare.Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co