Actualitate

Travel Mix – Brand-ul lunii august

În această lună, echipa Travel Mix a fost premiată. Jurnaliștii revistei VIP au considerat că premiul pentru cea mai la modă și vizionată televiziune îl merită televiziunea națională de turism Travel Mix.

Ediția cu numărul 106 a premilor Vip s-a desfășurat, de data aceasta, într-un alt cadru, mult mai exotic ca de obicei.
Scopul?
Acela de a aduce marile personalități într-o atmosferă elegantă și relaxantă, potrivită unei seri de vară.  Printre cei care au fost premiați pentru munca și efortul depus este și directorul general al canalului național de turism, Laurentiu Megelea.
“Oferim un premiu în această seară, unei echipe inimoase care s-a unit într-un moment tulbure, spunem noi, un moment în care puține idei se mai pun în aplicare.
Îi felicit pentru curajul lor, mai ales că lista butoanelor de pe telecomandă pe care apăsam pentru a căuta un post de televiziune s-a mărit.
Travel Mix primește premiul pentru Brand-ul lunii”, a spus pe scenă solista Alina Sorescu.

“Pentru noi reprezintă un lucru foarte frumos, mulțumim revistei VIP pentru acordarea acestui premiu; suntem încântați că munca noastră este apreciată și sperăm să fim o televiziune de interes și cât mai mulți telespectatori să poată să vizioneze progamele noastre”, a declarat directorul general al televiziunii Travel Mix, Laurențiu Megelea.

Pasiunea pentru turism
Și fiindcă atmosfera plăcută creată în jurul piscinei ne-a dus cu gândul la relaxare și, de ce nu?, și la turismul de relaxare, am stat de vorbă cu câteva personalități  care practică acest turism cu succes.
“Pentru mine turismul a fost o mare plăcere și este în continuare. Tocmai de aceea am făcut această facultate de turism – eu am terminat această facultate -, tocmai de aceea mi-am făcut un ponton,  un hotel plutitor cu zece camere, în Balta Mică a Brăilei, pe care-l voi deschide pe 10-11 septembrie”, a declarat înotătoarea Camelia Potec.
La această ediție au fost premiate nume mari din 20 de domenii diferite, cum ar fi muzică, teatru, sport, debut, excelență și așa mai departe. “Încurajăm valoarea, sperăm să fim un exemplu și, într-adevăr, cei prezenți aici să fie un exemplu pentru generațiile viitoare”, a declarat redactorul șef-adjunct al revistei VIP, Anca Lăpușneanu.
Gala Premiilor Vip a fost încheiata cu un moment artistic interpretat de Nico. Oana BĂDILĂ

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co