Actualitate

Trăim în România, şi asta…!!!!

ambulanta-1Sună omul la 112 şi cheamă o ambulanţă! Care plecă în viteză. Mai sună unul şi pleacă şi cea de-a doua… una după alta. Dar nu mai ajung! Cauza? Greu de crezut… dar… au fost „oprite” pe strada Griviţei, din Câmpina, de nişte cabluri care atârnau în mijlocul străzii.
Şi… mirare… mică… nu au reuşit. Ambele ambulanţe au ajuns la …poliţie. Nu de alta, dar sistemele de avertizare luminoasă au fost făcute pulbere, din cauza cablurilor care atârna între cei doi stâlpi. Cabluri, care la acea oră, erau aproape imposibil de văzut. Şoferii de pe ambulanţe s-au trezit că „zboară” sistemele de avertizare luminoasă.
Mihai Motoroiu, ambulanţier: „Sunt supărat, pentru că cineva a lăsat firele astea căzute nesemnalizate. Noi am rămas fără girofare. Ambele maşini au fost scoase din program. Normal că vom merge la urgenţe, dar nu mai avem semnale luminoase.”
Nicolai Ungureanu: „Nu se poate aşa ceva! Pui un semnal de avertizare, pui ceva! Dacă vine o maşină de gabarit mai mare… zboară şi stâlpul. Partea proastă este că, din cauza norilor, nu se văd cablurile care atârnă.”
Cei doi ambulanţieri spuneau că ar trebui să vină cineva să ia măsuri. Şi aşa s-a întâmplat! Numai că metoda a fost una… ca la români! Adică un cleşte, patru ţac-ţac-uri şi aşa s-a rezolvat problema! Cel puţin… pentru moment! La locul incidentului au apărut şi poliţiştii de la circulaţie şi cei comunitari, care trebuie să afle cine este… de vină! Agent Ciprian Mocanu: „Am constatat că acele cabluri erau foarte aproape de asfalt. Ori din cauza lucrărilor, ori din cauza ploilor care au căzut în cantităţi foarte mari, stâlpul s-a înclinat. Noi trebuie să stabilim cui îi aparţine vina pentru acest incident.” A cui a fost vina? Rămâne de văzut! Un lucru este cert: cele două ambulanţe nu vor mai putea circula pe drumuri cu sistemele de avertizare luminoasă pornite. Şi asta din cauza unor cabluri. (Relu NISTOR)

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co