Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Televizor… adjudecat!

tv-1Un alt televizor, un nou câştigător! În persoana doamnei Elena Măgureanu din Câmpina. Jumătate din noroc i l-a purtat Mihai Ştefan Boeru, cel de-al doilea băieţel prezent în studioul Valea Prahovei TV. Micuţul de numai 3 anişori a fost foarte curios, dar şi entuziasmat de sarcina pe care a avut-o. A înţeles ce are de făcut din primele explicaţii şi, hotărât, a extras talonul. Numai că, în momentul în care l-a arătat camerei de luat vederi, nu prea a ştiut cum să-l ţină, rezultatul fiind… invers. După extragere, i-am dat vestea doamnei Măgureanu, care ne-a mărturisit că nu se aştepta, dar totuşi spera, făcând glume cu o vecină, cum ar fi să câştige televizorul. Asta pentru că niciodată nu a câştigat nimic.
„Nu m-am aşteptat să câştig, îmi pare bine, sunt fericită că am câştigat, este primul cadou din viaţa mea şi sper să mai câştig, înseamnă că totuşi am un dram de noroc, aşa cred! Este a doua oară când am pus şi, v-am spus, nu mă aşteptam, dar înseamnă că, totuşi, am noroc şi o să mai depun taloane. Ziarul îl i-au aproape săptămânal, îl cumpăr. Ce să vă spun! tvEste un ziar bun, se găsesc de toate în el şi e tot timpul cu noutăţi. Cu ocazia asta, vă doresc multă sănătate, fericire şi noroc… şi vă mulţumesc.”
Au mai rămas televizoare, iar şanse are fiecare participant la tombolă. Şi dacă nu sunteţi câştigătorul unui televizor, poate veţi fi câştigătorul unuia dintre premiile ce vor fi puse la bătaie la marea extragere de la sfârşitul anului. Noi vă urăm succes!
Andreea ŞTEFAN
Câştigătorul televizorului din acestă săptămână (10 august – 16 august 2009) este Gheorghe MĂNĂILESCU din localitatea Câmpina.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co