Cultura

Teatru – Pe 9 mai, mergeţi la „Sorry”

Grăbiţi-vă să luaţi ultimele bilete pentru „Sorry”, o piesă a Teatrului Bulandra, care se va juca la Câmpina miercuri, 9 mai.

Cu Ion Caramitru şi Mariana Mihuţ, spectacolul aduce în faţa publicului o poveste de dragoste impresionantă, un dialog în urma unei revederi după 20 de ani. „Un spectacol eveniment cu Mariana Mihuţ şi cu Ion Caramitru, cel mai important om din teatrul românesc, directorul Teatrului Naţional şi Preşedintele UNITER. Actorul s-a lăsat destul de greu convins să ajungă la Câmpina, dar l-am lămurit de faptul că aici chiar există teatru şi publicul ştie cu ce se mănâncă…”, a spus unul dintre preşedinţii Teatrului Proiect Câmpina, Dan Tudor.
Ceea ce spectatorii pot vedea pe scenă este un joc calm al actorilor şi tocmai acest calm dă poveştii trăiri intense. Biletele pentru o piesă frumoasă, cu o interpretare de excepţie, se pot procura de la Casa de Cultură sau se pot face rezervări la telefon 0723.265.378.

Pe viitor…
Ulterior, pe scena câmpineană va urca şi o producţie a Teatrului Proiect. „După acest spectacol, va urma, la sfârşitul lunii iunie, o primă producţie a teatrului de la Câmpina, cu două actriţe ale Teatrului Bulandra, Luminiţa Gheorghiu şi Anca Sigartău”, a mai dezvăluit Dan Tudor.
Trebuie să vă grăbiţi să intraţi în posesia biletelor cu valori între 30 şi 50 de lei. Miercuri, 9 mai, de la orele 19.00, vă aşteaptă încă o seară de teatru adevărat.  D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co