Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Târg “Expo Vacanţa”, la Ploieşti

Timp de trei zile, Ploieştiul a fost capitala vacanţei. Săptămâna trecută, de joi până sâmbătă inclusive, ploieştenii dornici de călătorii au dat lovitura.

La Târgul de turism Expo Vacanţa, deschis în incinta galeriilor comerciale Winmarkt Grand Center, au putut găsi aşa de multe oferte încât le-a fost greu să se hotărască doar la o singură destinaţie. “Anul acesta nu se fac experimente, se merge pe clasic: Bulgaria, Grecia, Turcia, țările europene, iar în țară se profită de ofertele speciale, cum ar fi programul Litotalul pentru toți, unde avem de la 179 de lei un sejur pe malul mării, șase nopți…”, a spus preşedintele ANAT Regiunea Sud-Muntenia, Adrian Voican. Evenimentul organizat de către Asociaţia de Promovare a Turismului Prahova a adus în atenţia ploieștenilor oferte atractive atât pentru cei aflați în căutarea unei vacanţe de relaxare pe malul mării, cât și pentru cei și-au propus să facă o călătorie spirituală sau să se bucure alături de copii, într-o vacanţă mai ales pentru ei. “Un pachet pentru toată familie – doi adulți și un copil- începe de undeva de la 250 de euro, pentru trei zile de cazare într-un hotel din interiorul parcului și toată distracția în parc, deci toate biletele pentru părinți și copil și doar cu mic dejun asigurat în acești bani”, a explicat Monica Ardelean, reprezentantul unei agenții de turism, modalitatea prin care se poate ajunge la Paris, la Disneyland. “El Camino este un pelerinaj de 20 de zile în care te regăsești, de fapt, pe tine. E un pelerinaj pe care l-a făcut și Papa Ioan Paul al II-lea în timpul vieții, pe care l-a făcut și Sfântul Francisc. Se pleacă de la St. Jean Pied du Port, din Franța, merge pe la Burgos, Leon, ajunge la Santiago de Compostela și apoi până la Capul Finistere, la Oceanul Atlantic”, a prezentat o ofertă Petrișor Țugui, reprezentantul unei alte agenții de turism.

De la mic, la mare
Și pentru cei mici sunt pe piață oferte speciale. “Bebe all inclusive se numește programul și se adresează copiilor cu vârste între 0 și 14 ani. Familiile cu copii beneficiază de anumite facilități, pe câteva hoteluri de pe litoral care participă la acest program, în sensul că se oferă anumite facilităti: pătuț pentru copii, scaune pentru copii la masă, alte facilități cum ar fi fierbătoare de apă în cameră special pentru pregătirea meselor pentru copii”, a spus Florin Paraschiv, reprezentantul unei agenții de turism din Ploiești.
Şi asta nu a fost tot. Cei care au vizitat târgul au putut participa la o tombolă al cărei mare premiu a constat într-o vacanţă gratuită. Tot la Winmarkt Grand Center cei care au trecut pragul târgului s-au putut delecta cu fotografiile superbe din cadrul expoziţiei “România Turistică” sau cu mesajele eco lansate de Asociaţia Ecologică “Turism Verde”. Raluca EPARU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co