Sport

Suporterii Petrolului aderă la Liga “Constantin Tabarcea”

Liga suporterilor “Constantin Tabarcea” a fost formată în anii ’90 şi este a treia ligă din țară, ca vechime, după cea a Rapidului şi a Timişoarei.

În continuare, prezentăm un extras din procesul verbal întocmit la acea vreme: “Astăzi 28.IX.1990 în sala cinematografului C.F.R. Ploieşti a avut loc şedinţa de constituire a Ligii suporterilor “Constantin Tabarcea” a F.C. Petrolul Ploieşti ca urmare a iniţiativei unui grup de 9 membrii fondatori cărora li s-a adăugat alţi 40 suporteri aderenţi. Cu această ocazie s-a dat citire proiectului de statut elaborat de grupul de iniţiativă care, după discutii deshise, a fost completat urmând a fi prezentat la Judecătoria Ploieşti cu ocazia cererii de acordare a personalităţii juridice”.

Adeziune
Conform statutului său de funcționare, Liga Suporterilor Clubului Petrolul Ploiești este o organizație obștească, ce reunește pe baza liberului consimțământ suporterii Clubului Petrolul care nu sunt afiliați la o altă grupă de suporteri și are drept scop sprijinirea activității sportive din cadrul Clubului Petrolul Ploiești și colaborarea cu alte grupări de suporteri constituite legal, din țară și peste hotare. Liga nu va desfășura niciun fel de activitate politică și nu va adera la niciun partid politic ca organizație legal constituită, fiind independentă și autonomă și garantând egalitatea în drepturi și îndatoriri a tuturor membrilor afiliați.
Formularele de adeziune pot fi descărcate de pe site-ul www.doarpetrolul.ro, secțiunea Statut Liga Suporterilor, și pot fi depuse la magazinul clubului, situat în incinta Galeriilor Comerciale Winmarkt din Ploiești. Există, însă, și posibilitatea completării lor direct la magazinul clubului.
Persoana care solicită înscrierea în cadrul Ligii Suporterilor “Constantin Tabarcea” se angajează să contribuie lunar cu o cotizaţie de zece lei, să respecte statutul organizației și să asigure suportul moral-volitiv al echipei Petrolul Ploiești în condiţiile unui desăvârşit fair-play. Totodată, întreg statutul acestei organizații a suporterilor, precum și lista cu membrii comitetului de inițiativă pot fi consultate tot pe site-ul www.doarpetrolul.ro, în secțiunea amintită mai sus. Adrian RADULESCU

 

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co