Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Şi-au luat maşină mică…

IMG_4311Zece autoturisme Logan cu dotări specifice poliției rutiere au fost date în exploatarea unităților din Ploiești și de pe Valea Prahovei. La Breaza, mașina era de multă vreme așteptată.

Cu toate că nu arată ca un Jeep de 70.000 de euro, cum au alte structuri ale Ministerului de Interne, poliţiştii din Breaza sunt foarte mândri de noua lor achiziţie în materie de autoturisme.
Cu câteva zile în urmă aceştia au fost dotaţi cu o maşină Dacia Logan MCV Break Diesel. Valoarea acesteia este de 35.000 de euro.
Suma consistentă, mai ales pentru un Logan, se justifică prin accesoriile pe care le are: radar de ultimă generaţie cu infraroşu, staţie de emisie recepţie cu 86 de canale, sistem de comunicaţie prin satelit, trusă completă pentru intervenţiile specifice în cazul accidentelor (bandă pentru măsurători, popice reflectorizante cu magneţi, etilotest performant cu imprimantă, 5.000 de muştiucuri), două staţii portabile performante de emisie-recepţie și lanternă tip proiector.
Poliţiştii sunt foarte mulţumiţi că autoturismul este dotat şi cu aer condiţionat şi geamuri electrice. Ei se consideră privilegiaţi de noua achiziţie automobilistică, cu atât mai mult cu cât în judeţul Prahova s-au repartizat doar zece astfel de maşini: Ploieşti, zona DN1, Băicoi, Câmpina şi Breaza. Urmează doar să se vadă eficienţa celor ce le vor folosi, pentru prinderea contravenienţilor şi a infractorilor.
“Date fiind dotările, mașinile vor fi folosite mai mult de către agenții de circulație”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Daniel Radu. C. N.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co