Actualitate

Sfat la 96 de ani – „Staţi departe de droguri!”

viata-la-96-de-ani-1Ajunsă la aniversarea a 96 de ani, o femeie din Sinaia îi sfătuiește pe tineri să stea departe de tentațiile vândute în magazinele de vise.

În plină febră a autorităților de a interzice cât mai repede comercializarea produselor obținute din plante etnobotanice, la Sinaia, Ana Carabela a sărbătorit împlinirea a 96 de ani, și a ținut, ca om cu multă experiență de viață, să-i sfătuiască pe tineri să nu cadă pradă viciului drogurilor. ”Există prea multe ierburi legale şi nu înţeleg de ce se permite cumpărarea lor. În Sinaia nu sunt cazuri, însă mă înspăimântă ce se întâmplă în alte oraşe din ţară. Adolescenţii ar trebui să-şi vadă de şcoală şi să se bucure de viaţă”,a spus Ana Carabela.

Tort din partea autorităților
La aniversare, bătrâna cu suflet tânăr a primit urări de sănătate de la familie şi prieteni, dar şi cadouri. Edilul şef din Sinaia i-a adus în dar un tort, o diplomă şi un buchet de flori. „Primarul mi-a făcut o surpriză de proporţii. A stat la mine o oră şi a vorbit la telefon cu fiul meu. Mi-a spus că sunt binevenită la Primărie şi că are uşa deschisă tot timpul pentru mine. A fost un moment emoţionant, pe care nu-l voi uita niciodată. Toată lumea mă întreabă care este secretul longevităţii. Nu am făcut abuz de mâncare, însă nu pot spune că acesta este secretul. Familia mea a trăit mulţi ani, părinții au apropiat suta. Nu am avut probleme majore de sănătate şi nici nu îmi doresc să am. M-au durut dinţii şi…cam atât”, a povestit Ana Carabela. Bătrâna a reuşit să treacă peste toate problemele, iar acum îşi petrece timpul alături de o bună prietenă. Valea Prahovei îi urează „La mulţi ani!” şi multă sănătate. A. A. u

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co