Actualitate

Serbările Toamnei – ediţia a III-a

Distracţie pe cinste în zilele de 2 şi 3 octombrie, pe Bulevardul Central din municipiul Câmpina.

După ce a fost făcută o selecţie de oferte, la începutul săptămânii trecute s-a stabilit, în sfârșit, şi ce se va întâmpla în cele două zile dedicate Serbărilor Toamnei. Este de aşteptat ca manifestările din anul acesta să nu mai fie la fel de somptuoase ca evenimentele de anul trecut, având în vedere că bugetul a fost înjumătăţit, limitându-se totul la suma de 110.000 de lei. Totuși, oferta artistică nu este de neglijat. “Dacă ne referim la partea de spectacol, în prima seară o să avem un spectacol folcloric susținut de Aurel Moldoveanu, Elisabeta Turcu, Claudia Mirițescu – o cântăreață mai nouă, care se pare că este în vogă- și, ca atracție a serii, o să vină Perima Decomir, o cântăreață de muzică populară sârbească, foarte apreciată în Serbia și în republicile foste iugoslave, care va cânta începând de la ora 21.00.
A doua zi o să avem un spectacol care va începe cu muzică mai antrenantă, cu DJ Mechito, care sperăm să placă tinerilor, după care o să o avem pe Anda Adam, cunoscută, de altfel, în toată România, și la final Horia
Brenciu Band”, a declarat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.

Foc de artificii… „stins” repede
Centrul municipiului va fi închis, ca şi în ceilalţi ani şi locul maşinilor va fi luat de terase, de unde câmpinenii, şi nu numai ei, vor putea cumpăra un mic, o bucată de pastramă şi o halbă cu bere.
Va fi şi un foc de artificii, care va dura, însă, doar zece minute. În cea de-a doua zi de festival, va exista şi un moment dedicat lui Michael Jackson. “Este un spectacol de lumini, de imagini, pentru că vom avea și două ecrane, în dreapta și în stânga scenei, pe care vor fi difuzate niște filme, spectacole din timpul activității lui Michael Jackson. Sperăm să fie un moment inedit. Se pare că este și un moment de karaoke pentru spectatori”, a explicat primarul Horia Tiseanu. Un moment pe care copiii nu trebuie să-l piardă este cel al deschiderii,
atunci când, în tradiţia stilului retro al serbării, vor putea face, gratuit, fotografii cu maşinile de epocă ce vor defila in centrul oraşului.

S-au oferit să ajute copiii
cu probleme
În cadrul programului unui post de radio, Monica Anghel şi DJ-ul Bogdan Miu şi-au exprimat disponibilitatea de a participa la cea de-a III-a ediţie a Serbărilor Toamnei de la Câmpina. Monica şi-a dorit să cânte în programul pregătit pentru cu această ocazie, iar Bogdan să prezinte acest eveniment. Banii pe care Primăria Câmpina i-ar fi dat pentru prestaţia celor doi, ar fi fost donaţi Şcolii Sanatoriale de pe lângă Spitalul de Psihiatrie Voila. Din păcate, acest lucru nu mai este posibil, având în vedere faptul că Primăria Câmpina şi Consiliul Local au semnat contractul cu firma care va organiza spectacolul în zilele de 2 şi 3 octombrie, iar banii au fost deja cheltuiţi. Şcoala Sanatorială are nevoie de fonduri pentru cărţi şi rechizite, iar gestul Monicăi şi al lui Bogdan ar fi fost de un mare folos pentru cei mici.

Diana ROMAN, Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co