Imobiliare Valea Prahovei
Cultura

Scrii poezie? Înscrie-te la concursul organizat la Comarnic!

Cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire, în orașul Comarnic se vor desfășura, pe durata a trei zile- în perioada 13, 14 și 15 iulie 2018, activități cultural-artistice la Schitul Lespezi din oraș, în cartierul Podul lui Neag. Aici vor avea loc întâlniri cu personalități marcante ale istoriografiei și literaturii române.

La acțiuni pot participa localnicii, turiștii dar și cei din localitățile învecinate. Cu acest prilej se va desfășura și ediția de debut a Concursului Internațional de poezie ”Martha Bibescu”. Doritorii cu vârsta până în 25 de ani, își pot trimite manuscrisele începând cu data de 7 Mai 2018 până pe 30 iunie, în trei exemplare, prin Poșta Română la adresa: Comarnic, cartier Poiana, nr 287, cod poștal 105700.

Pentru o totală transparență, manuscrisele trimise vor purta un motto. Alăturat, într-un plic, se va menționa identitatea autorului însoțită de o copie xerox de pe C.I. sau buletinul de identitate. Aceste manuscrise vor fi analizate de un juriu de specialitate format din trei membri, iar la finalul concursului, câștigătorul premiului cel mare va primi finanțarea pentru publicarea manuscrisului.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co