Actualitate

S-au tamponat… nu glumă!

agent-asigurariZile extrem de „nefavorabile” pentru societăţile de asigurări din Câmpina. Ca toţi românii, ca toţi prahovenii, şi câmpinenii care se urcă la volanul unei maşini au avut probleme în ultimele zile. Unii dintre ei, mai mulţi decât ne-am fi aşteptat, au ajuns la societăţile de asigurări pentru a încheia o înţelegere amiabilă. Au fost situaţii în care persoanele care au fost implicate în tamponări uşoare nu au mai avut de unde să procure tipizatele necesare.
Iulian Frânculescu, şef agenţie asigurări: „Conducătorii auto au cam uitat să conducă preventiv, să folosească frâna de motor şi, practic, la orice incident sau mic derapaj se foloseşte frâna de serviciu şi atunci se creează tot felul de probleme. Sunt cozi la societatea de asigurări. Am avut atât de multe constatări încât s-au terminat autorizaţiile pentru constatări, rămânând ca în zilele următoare să facem constatările restante.”
Pentru a face faţă valului de solicitări pentru înţelegeri amiabile între conducătorii auto implicaţi în accidente uşoare, agenţii de asigurare şi-au luat măsurile necesare pentru a putea veni în întâmpinarea clienţilor.
„Au fost foarte multe înţelegeri amiabile, mai puţine cazuri prin proces-verbal de constatare la poliţie, deoarece se ştie că, atunci când ajungi la poliţie, intervin amenda şi punctele de penalizare”, a mai spus Iulian Frânculescu.
Pentru a înţelege mai bine cât de mare a fost numărul de tamponări în municipiul Câmpina, trebuie spus că doar la o singură societate de asigurări au fost procesate în cursul zilei de 15 decembrie peste 25 de astfel de cazuri.Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co