Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

S-a intrat în linie dreaptă cu „Balconul Înflorit”

balconul-infloritÎn a doua duminică a lunii mai, anul curent, în municipiul Câmpina se dădea startul concursului „Balconul înflorit”, o iniţiativă lansată de către consilierul local Jenica Tabacu. Scopul urmărit: înfrumuseţarea oraşului. Toţi cei care au dorit să participe la acest concurs au avut termen de înscriere data de 15 iulie. Cum se desfăşoară, ce se întâmplă până când va avea loc premierea ne-a relatat unul dintre cei implicaţi în coordonarea concurenţilor. Aşadar, au fost numărate aproximativ 73 de taloane. Numărul acestora a fost mult mai mare, însă, persoanele respective nu au respectat regulile impuse de organizator. Din păcate, nu s-a înţeles de către toată lumea ce înseamnă înscrierea în concurs. Au fost depuse taloane de participanţi care nu aparţineau urbei noastre, altele aveau aceeaşi adresă sau alte nereguli.
Cei 73 de participanţi rămaşi în urma verificării taloanelor trec zilele acestea prin altă probă de foc. O comisie îi vizitează acasă pentru a vedea cum merg treburile prin… grădinile lor, făcând o mică preselecţie, în sensul respectării regulamentului. Balcoanele trebuie să fie cu adevărat balcoane înflorite, natura să se reverse peste pereţii respectivei locuinţe cu florile şi verdeaţa bine  şi armonios aranjate. Un aspect foarte important, de care trebuie să se ţină cont, este acela că balconul nu trebuie să fie închis. Au fost descoperiţi participanţi care îşi păzeau florile în spatele geamurilor, au fost găsite case, imobile care nu aveau balcoane şi altele care erau scoase la vânzare. Toate acestea au fost excluse din concurs.
Comisia a avut surpriza să găsească şi balcoane care cu siguranţă vor trece de această preselecţie. După aceea, toate vor fi fotografiate şi selectate. Preselecţia şi fotografierea nu vor dura mai mult de zece zile.
Acesta este doar începutul! Dacă premiile vor fi câştigate în mod corect, având la bază munca şi interesul pentru înfrumuseţarea localităţii, atunci, la anul, vor fi mult mai mulţi concurenţi şi cu mai multă seriozitate.
Înmânarea premiilor se va face în cadrul evenimentului „Serbările Toamnei”, care va avea loc în perioada 19-20 septembrie.Andreea STEFAN

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co