Turism

Rezervările continuă pentru „Înscrieri Timpurii”

Asociaţia Naţională a Agenţiilor din Turism a decis prelungirea până la 1 decembrie 2010 a programului „Înscrieri Timpurii”. Dacă iniţial, pachetele se puteau cumpăra până la 15 noiembrie, acum câteva zile s-a revenit asupra termenului.

Trebuie să ştiţi că pentru a beneficia de reducerea de 20% trebuie să plătiţi integral preţul sejurului. Pachetul poate fi achiziţionat de Crăciun, Anul Nou sau în intervalul 1 decembrie – 28 februarie 2011. Ce oferă hotelurile înscrise în programul „Înscrieri Timpurii”? Vacanţe la tarife mici, acces la saună, jacuzzi, piscină şi servicii ireproşabile. În program s-au înscris hoteluri din Sinaia, Buşteni, Azuga şi Predeal, de 2, 3 şi 4 stele. Reprezentanţii unităţilor de cazare spun că deocamdată românii nu se înghesuie să cumpere pachete prin programul „Înscrieri Timpurii”, chiar dacă  se acordă reduceri de 20%, însă speră că cerea va fi mai mare în următoarele zile.
„Din punctul nostru de vedere este un program foarte bun şi ne-am alăturat şi noi pentru a fi solidari cu ceea ce se întâmplă în ţară. Cu părere de rău, nu am vândut la cât ne-am aşteptat iniţial, dar sperăm că în partea a doua a programului, să vindem mai mult. În momentul de faţă, camerele hotelului sunt vândute în proporţie de 60%, însă nu prin “Înscrieri Timpurii”.
Noi îi aşteptăm pe clienţi la munte pentru a petrece o vacanţă superbă de iarnă, în condiţii hoteliere excelente”, a precizat managerul de hotel, Ana-Maria Pârvu.
Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, hotelierii de la munte au lansat deja oferte de 3 nopţi, cu cina inclusă, un bogat program artistic, foc de artificii, iar preţul poate ajunge la 2500 lei pe cameră. Culmea, foarte mulţi români au cumpărat deja astfel de pachete, însă nu prin programul Înscrieri Timpurii, program care le-ar fi oferit o reducere de preţ. Adelina ANEI

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co