Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Proxeneţi “călcaţi” de poliţişti

18 persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de prostituţie şi proxenetism, dar şi clienţi ai acestora au ajuns la poliţie, după ce oamenii legii au efectuat trei percheziţii domiciliare în Ploieşti care au vizat imobile utilizate de membrii unei grupări infracţionale.

Gruparea infracţională era formată din trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 39 de ani, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, şi cinci femei cu vârste cuprinse între 20 şi 36 de ani, cercetate pentru săvârşirea infracţiunii prostituţie. Membrii grupării îşi racolau clienţii prin intermediul anunţurilor de mică publicitate şi prin anunţuri postate pe diferite site-uri de Internet, le ofereau găzduire în diverse apartamente închiriate, iar pentru serviciile prestate de prostituate, percepeau sume cuprinse între 100 şi 300 de lei. „Activitatea infracţională se desfăşura în mai multe apartamente închiriate de suspecţi pe raza municipiului Ploieşti. Pentru prestaţia oferită, fetele pretindeau sume cuprinse între 100 şi 300 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, inspectorul Daniel Radu.

Au adunat dovezi
În locuinţele percheziţionate, oamenii legii au găsit mai multe  computere şi telefoane mobile, suma de aproximativ 30.000 de lei, în lei şi valută, şi diverse însemnări folosite ulterior pentru realizarea probatoriului.
În aceste condiţii, măsurile imediate nu aveau cum să întârzie.
Faţă de cei trei suspecţi cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, apoi aceştia au fost prezentaţi Judecătoriei Ploieşti.
„În cazul a trei dintre suspecţi a fost luată măsura arestării preventive sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, iar cinci tinere sunt cercetate în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de prostituţie”, a mai adăugat inspectorul Daniel Radu.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a grupului respectiv. M. B.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co