Invatamant

Proiect Get Movin’

În cadrul proiectului internaţional Get Movin’ s-au derulat două reuniuni de proiect, prima în luna noiembrie, în Austria, la şcoala Höhere Lehranstalt für Wirtschaftliche Berufe, Steyr, şi a doua în luna februarie, la Srednja Škola, Zaprešić din Croaţia, deplasări posibile cu sprijinul financiar acordat de Consiliul Local Câmpina.
Scopul proiectului este acela de a întreţine dialogul şi cooperarea tinerilor, de a dezvolta noi prietenii peste graniţele ţării, de a forma o reţea susţinută de cunoştinţe împărtăşite, de învăţare împreună şi inovare. Atât elevii, cât şi profesorii sunt încurajaţi să se angajeze într-un schimb de experienţă intercultural, înţelegând că pot aduce un zâmbet pe feţele bătrânilor şi a celor bolnavi, prin implementarea jocurilor pe calculator în saloanele spitalelor, folosind nişte echipamente speciale. S-au realizat campanii de strângere de cadouri de la elevii voluntari din Liceul Energetic din Câmpina şi acestea au fost oferite copiilor cu situaţii deosebite de la Şcoala nr. 3 Voila, au fost oferite programe artistice bătrânilor de la Căminul Mislea şi copiilor de la Centrul Şcolar Special Breaza.
Acest proiect a oferit oportunitatea de dezvoltare a abilităţilor în a întinde o mâna celor care au nevoie, de a ne schimba atitudinea faţă de semeni, de a trezi conştiinţa fiecărui om pentru a face  o schimbare în lumea în care trăim, de a oferi timpul, talentele şi energia în sprijinul altora.
În ceea ce priveşte viitorul, partenerii sunt aşteptaţi în luna martie, la o Primăvară de suflet la Energetic, pentru a le oferi momente artistice, ateliere de creaţie, workshop-uri despre voluntariat, prezentare culinară de produse tradiţionale româneşti, competiţii sportive, privelişti de neuitat ale ţării noastre, acţiuni gândite sub ceea ce ar putea fi principiul acestora: „Să nu uităm: dacă eşti unde eşti, e pentru că undeva CINEVA TE-A IUBIT, e rândul tău să fii CINEVA”.
Coordonator proiect
prof. Stoicescu Denisa
prof. Stoicescu Cristian

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co