Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Probleme de „urbanism”

Biroul de Urbanism şi Amenajare a Teritoriului din cadrul Primăriei Câmpina a eliberat, în 2009, 674 certificate de urbanism şi 466 autorizaţii de construcţie pentru locuinţe, birouri, anexe gospodăreşti şi spaţii comerciale, cu 28% mai puţine , comparativ cu 2008.
Şi, cu toate acestea, au existat şi multe nereguli, care au fost sancţionate conform legilor în vigoare. „La nivelul anului 2009, au fost aplicate 31 de contravenţii, în valoare de 72.500 de lei, persoanelor fizice şi juridice care au încălcat prevederile legii 50/1991, pentru nereguli în construcţii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Câmpina, Mariana Pătrașca.
În ceea ce priveşte construcţiile ridicate ilegal, construcţii care ar trebui făcute una cu pământul, viceprimarul municipiului Câmpina, Ion Dragomir, care, în urmă cu câteva luni, se declara un adversar crâncen al celor care ocupă domeniul public, a declarat: „Nu vorbim aici despre cei care trebuie să intre în legalitate. Sancţiunile au fost date pentru cei care au construit acum ilegal. Pe Oborului…? Trebuie să trăiască şi ei! Ce am făcut, a fost să-i supraveghem, să nu ajungă până în Slobozia! Nu am renunţat la gând şi le-aş cere să nu stea liniştiţi”! R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co