Actualitate

Pro şi contra…. sau CONTRA!

Subiect naţional, comentat la nivel local!

Mult s-a discutat în ultimele zile pe marginea a două subiecte: legalizarea prostituţiei şi legalizarea consumului de droguri uşoare. Ce se va întâmpla? Nu se ştie, încă. Ce cred, însă, câmpinenii pe care i-am intervievat? În ceea ce priveşte legalizarea prostituţiei părerile sunt împărţite. Unii nu vor să audă de aşa ceva, alţii consideră că ar fi mult mai bine pentru toată lumea dacă cei de la Bucureşti ar hotărî că a venit timpul ca, şi în România, cea mai veche meserie din lume să intre „în rândul lumii”.
„Sunt de acord, pentru că aşa a fost şi înainte şi nu era mai rău.”… „Nuuuuu… nu se poate!”… „Nu sunt de acord! Nu este creştineşte!” … „Decât să fie în afara legii, mai bine ar fi făcută o lege în acest sens.” În ceea ce priveşte legalizarea consumului de droguri uşoare, lucrurile stau cu totul altfel. Nimeni nu este de acord. Se crede că este începutul unui rău mult mai mare.
„Nu sunt de acord. Ştiu că în Olanda sunt legalizate, dar, odată dat drumul, este puţin până la pasul în care se ajunge la exces” … „În privinţa drogurilor uşoare… nici atât!”… „Nu sunt de acord. Drogurile distrug tineretul. Oricum, tineretul nu mai este ca acela de pe vremea mea.”… „Este discutabil. M-aţi luat prin surprindere. Mai întâi, ar trebui să fiu informat despre ceea ce înseamnă droguri uşoare. Nu prea sunt în domeniu. Dar, cu drogurile, în general, este complicat.” Aşa se văd cele două probleme la nivelul municipiului Câmpina. Dar la nivel central? Ce vor decide cei de sus?Relu NISTOR

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co