Sport

Pregătiri intense pentru “UEFA Regions Cup“ din Ungaria

După cum vă informam în numărul trecut al ziarului, selecţionata de fotbal a României, reprezentată prin formaţia „Prahova-Muntenia” şi calificată la turneul preliminar al „UEFA Regions Cup” din Ungaria(competiţie rezervată fotbalului amator), s-a reunit în vederea participării la  acest eveniment de-o mare însemnătate, susţinând şi un joc de verificare în compania formaţiei Unirea Urlaţi ce activează în primul eşalon al fotbalului prahovean.
La capătul unui joc presărat cu multe întreruperi din cauza caniculei, selecţionata „Prahova-Muntenia” a învins cu scorul de
6-0, fiind un util test pentru verificarea potenţialului fiecărui component al naţionalei.
Antrenorii Dorinel Beznea şi Decu Crângaşu au rulat pe tot parcursul jocului tot lotul avut la dispoziţie scorul, ne arată verva şi apetitul ofensiv al internaţionalilor prahoveni, cele şase goluri au fost marcate de Daniel Stoian, Cârstocea, Bădicu şi M. Mihai, ultimii doi realizând dubla.
La acest joc de verificare a asistat şi preşedintele A.J.F. Prahova, Silviu Crângaşu care a declarat :“Pentru mine personal şi pentru colegii mei nu poate fi decât o mândrie că putem reprezenta România la nivel internaţional.
Este, până la urmă, o recunoaştere a faptului că, la nivel judeţean, Prahova este foarte bine reprezentată, atât valoric, cât şi numeric.
Puţine judeţe se pot mândri cu asemenea competiţii.
De aceea am considerat că este mai important ca reprezentativa să fie formată din jucători legitimaţi la acest nivel”.
Următoarea acţiune a selecţionatei AJF Prahova va fi chiar stagiul de pregătire centralizat de la Strejnic care începe pe data de 22 august şi se încheie cinci zile mai târziu, urmând apoi plecarea în Ungaria, cu „escală”, de-o noapte, la Arad.
La turneul preliminar al „UEFA Regionss Cup”, selecţionata Prahova-Muntenia va juca trei partide, după cum urmează:
cu West Hungary Amateur-pe 31 august, la Şopron, cu FC Carmiel Safed (Israel)-pe 2 septembrie, la Buk, şi cu Malatia (Armenia)-pe 5 septembrie, la Buk. C. S.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co