Politica

PNG-CD nu e “găinuşa cu ouăle de aur”!

6331251965179__gigi-george-becaliPeste activitatea Partidului Noua Generaţie-Creştin Democrat (PNG-CD), cel puţin la nivelul municipiului Câmpina, pare că s-a așternut o tăcere totală. Inginerul Emil Bădescu, preşedintele organizaţiei judeţene a formațiunii politice, dezvăluie câteva noutăți din sânul partidului.

Întrebat dacă se confirmă zvonul despre filiala partidului din Câmpina, cum că s-ar dizolva, liderul Emil Bădescu a declarat: “Plecările membrilor PNG-CD din Câmpina se datorează în primul rând fostului preşedinte Traian Drăguşin, care a părăsit partidul cu o mare parte dintre membri. Mai mult decât atât, în acest oraş am avut un scor foarte slăbuţ la alegerile locale, ceea ce nu ne-a conferit dreptul de a intra în consiliul local. Lucrul acesta a dezamăgit pe mulţi şi din activitatea, ca să o numesc aşa, a fostului preşedinte, se simţea că aspiră deja, către alt partid.  El a motivat că nu se regăseşte în acestă formațiune. Probabil şi-a închipuit că dacă intră în acest partid, pune mâna pe “găinuşa cu ouăle de aur”. Dar nu e chiar aşa. Toţi care intră în partidul nostru, intră cu sufletul în primul rând, pentru a face ceva pentru comunitate. În ultima şedinţă a Biroului Judeţean am fixat alegeri în organizaţia din Câmpina, după sărbătorile de Paşti”.
Traian Drăguşin, se pare că s-a întors la vechea dragoste, Partidul Conservator. Chiar dacă se ţine oarecum secret, numele care se vehiculează în Câmpina că ar fi următorul preşedinte al filialei PNG-CD este chiar actualul preşedinte interimar, Raluca Ţilimpea.

Becali, chiulangiu
la Congresul European?
În momentul de faţă, activitatea PNG-CD se reduce doar la  menţinerea actualilor membri şi cooptarea altora, precum şi amenajarea noului sediu al partidului, în Ploieşti. Aşa cum declară liderul prahovean Emil Bădescu, la nivelul municipiului, s-a reuşit atragerea în partid, a unui număr de 80 de persoane, cu studii superioare.
Stau destul de bine,
la numărătoare…
Emil Bădescu este optimist în ceea ce priveşte evoluţia partidului pe eşichierul politic naţional. ”Cu toate că este un partid relativ mic, în Prahova, PNG-CD are o poziţie bună dacă ţinem cont de faptul că viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Dumitru, face parte din partidul lui Becali, plus trei consilieri judeţeni şi 89 locali, dintre care trei în consiliul local al municipiului Ploieşti. Eu cred că partidul va reuşi să reziste în continuare. Şi nu doar pentru că sunt o fire optimistă, ci pentru că am încredere în cei care au rămas în PNG-CD. Deşi se spune despre liderul Gigi Becali că este unul dintre cei mai mari chiulangii de la şedinţele Congresului European, eu văd lucrurile cu totul altfel. Munca dânsului se răsfrânge în judeţul Prahova, dar şi în întreaga ţară, prin consilierii pe care îi are, fiind persoane active şi foarte cunoscute”, a declarat Emil Bădescu. Carmen NEGREU

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co