Actualitate

PMP va propune eliminarea pensiilor speciale pentru demnitari

Partidul Mișcarea Populară va depune, în cadrul sesiunii parlamentare de toamnă care începe astăzi, un proiect de lege care stipulează eliminarea tuturor pensiilor speciale pentru demnitari, a anunțat deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu.

Potrivit acesteia, decizia în acest sens a fost adoptată în cadrul ședinței Colegiului Național al formațiunii, care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute.

Cătălina Bozianu susține că poziția PMP cu privire la acest subiect rămâne fermă, în sensul că pensia trebuie să recompenseze munca de-o viață și nu să se transforme în privilegiu rezervat unor categorii sociale restrânse care, oricum, au venituri mult peste media populației acestei țări.

În viziunea PMP, de pensii speciale trebuie să se bucure doar acei oameni care au dat României mai mult decât concetățenii lor, respectiv veteranii de război, militarii din teatrele de operațiuni și foștii deținuți politici.

De asemenea, formațiunea promite că va depune toate eforturile, atât în Parlament, cât și în afara lui, pentru a realiza unitatea de acțiune a opoziției împotriva PSD.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co