Actualitate

Picnic pe malul lacului…

În comuna Brebu, se doreşte transformarea lacului din localitate într-o zonă emblematică pentru localitate.

Peisajele frumoase trebuie scoase în evidenţă. Pe acest principiu merge şi administraţia comunei Brebu, astfel încât, în primăvara anului viitor, lacul din localitate va fi un important punct de atracţie pentru localnici şi nu doar pentru ei. Oricine se poate bucura de frumuseţea zonei şi de parcul natural din spatele muzeului Casa Domnească. „Vom amenaja un mediu plăcut pentru vizitatorii de la muzeu şi pentru oricine ajunge la Brebu. Este o zonă mult prea frumoasă ca să nu o punem în valoare”, a spus primarul comunei Brebu, Dumitru Comăniţă.
Băncile şi mesele au fost deja montate. Proiectul continuă şi anul următor, pentru că idei sunt foarte multe. Contează numai să fie şi fonduri. „Noi sperăm ca, în viitor, să ducem la capăt această idee. Suntem în căutarea unui investitor care să facă din acest lac o perlă a Brebului”, a mai spus Dumitru Comăniţă.
Până în acest moment, ceea ce a fost deja montat în zona lacului din Brebu a costat 6.600 de lei. Un loc de agrement plin de verdeaţă, în centrul comunei, va fi locul preferat de toţi, dacă un investitor se va ocupa corespunzător de tot ce oferă natura. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co