Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

Olimpicii din “Virgil Madgearu”

85 de elevi ai Colegiului “Virgil Madgearu” din Ploieşti au fost, săptămâna trecută, felicitaţi şi aplaudaţi de către colegi şi profesori pentru rezultatele bune obţinute de la începutul acestui an la concursurile judeţene pe discipline.

Olimpicii au primit diplome din partea conducerii unităţii şcolare şi au fost binecuvântaţi de preoţi.
“Am avut rezultate la concursul de tehnologii – asta înseamnă economic, înseamnă turism, înseamnă alimentație, înseamnă consursul profesional de ospătar, vânzător în alimentație..-, am avut rezultate la matematică, la limba franceză, la istorie, la educația rutieră…”, a spus directorul Colegiului “Virgil Madgearu”, Dumitra Dragomir.
“Au participat la olimpiada de matematică elevi de la clasele IX-XII. La clasele X-XII am obținut locurile I și II, elevii mergând la faza națională”, a declarat profesorul de matematică Viorica Negrea.
Pregătirea, cheia succesului
Elevii au muncit mult să ajungă într-un asemenea stadiu de pregătire. “Important era ca în acest eseu să ne exprimăm opinia despre modalitățile de a economisi în România, în familiile românilor. Pentru mulți români, a economisi este o imposibilitate și asta am abordat în eseu. Este așa pentru că situația economică a țării este foarte proastă”, a explicat George Ghiţă, olimpic la eseu.
“Matematica este o știință exactă și ne dezvoltă abilitățile, ne pune creierul în funcțiune și ne ajută și în viața de zi cu zi oricând. Ne-am pregătit foarte bine și nu ni s-a părut greu, deoarece prin muncă am putut să obținem rezultate”, a declarat Ştefania Minea, olimpic matematică.
O parte dintre elevii premiaţi vor participa la faza naţională a concursurilor la care au obţinut rezultate bune pe județ. R. E..

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co