Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Ofertele pentru Valentine’s Day

Nu v-aţi hotărât încă, unde să petreceţi Valentine’s Day? Hotelierii de pe Valea Prahovei au lansat primele oferte pentru îndrăgostiţi şi garantează că toate cuplurile care aleg muntele vor avea un sejur de neuitat.

În majoritatea unităţilor de cazare, oaspeţii vor fi întâmpinaţi cu bomboane de ciocolată în formă de inimioară, trandafiri, şampanie şi lumânări parfumate. Ziua, se vor putea răsfăţa la centrele spa, iar seara o vor petrece în restaurant la o cină romantică. Cele mai multe pachete lansate în Sinaia, Buşteni sau Azuga pentru îndrăgostiţi, au preţuri cuprinse între 280 de lei şi 350 de lei, iar în tarif este inclusă cazare pentru două nopţi, acces la piscină, la masaj, dar şi câteva suprize exotice. „Avem o ofertă weekend în doi, all inclusive pentru două nopţi, la tariful de 349 de lei. Turiştii beneficiază de cazare pentru două nopţi, cu micul dejun inclus şi trei mese principale pe zi, începând cu cina de când se cazează. La sosire, le vom oferi şampanie, bomboane şi trandafiri în cameră”, a precizat recepţionera Irina Dumitru. Deja românii au început să fie interesaţi de ofertele pentru Ziua Îndrăgostiţilor, iar rezervările au ajuns la un procent de 35%.
Hotelierii spun că gradul de ocupare nu este deloc mic, deoarece până la Valentine’s Day mai sunt aproape două săptămâni, iar de cele mai multe ori, oaspeţii încep să cumpere pachetele speciale cu câteva zile înainte de această săbătoare. A. A.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co