Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Nu a mai ajuns poliţist…

O tragedie a zguduit Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina, la începutul săptămânii trecute.

Un elev din Hunedoara, care abia intrase pe băncile şcolii, a ieşit luni din ore cerând consultaţii medicale. Tânărul nu se simţea bine şi, odată ajuns la cabinetul instituţiei, s-a constat că se afla într-o stare gravă, care necesita transportarea lui la Spitalul Municipal Câmpina. „Elevul a participat la activităţile de învăţământ şi, la un moment dat, i s-a făcut rău. I-a cerut voie dirigintelui să meargă să bea puţină apă, după care a mers la cabinetul medical. Cei doi asistenţi de aici, când au văzut că situaţia este mai gravă, au luat decizia să fie transportat la Compartimentul Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Câmpina, unde s-a încercat totul pentru el”, a declarat purtătorul de cuvânt al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, cms.-şef Valeriu Simion.
La Centrul de Primiri Urgenţe (CPU) Câmpina a ajuns în cel mai scurt timp şi medicii au făcut tot posibilul să îi salveze viaţa, dar eforturile au fost în zadar… „A fost adus, în jurul orei 15.30, în stop cardio-respirator. S-au făcut manevre de resuscitare timp de 60 de minute. Există suspiciunea infarctului de miocard acut. Am înţeles că băuse multe energizante. Tânărul nu se ştia bolnav”, a declarat medicul coordonator din cadrul CPU, dr. Gabriela Vald.
Fără probleme la vizita medicală
Elevul a fost consultat atât pentru întocmirea fişei din dosar, cât şi la contravizita medicală, probă eliminatorie pe care a susţinut-o la admiterea în Şcoala de Poliţie. În ambele cazuri, el a fost declarat apt din punct de vedere al sănătăţiil. „Din fişa medicală pe care elevul o are la dosar nu a reieşit că avea asemenea probleme şi nu a reieşit asta nici din fişa de la contravizita medicală, care s-a făcut cu ocazia concursului de admitere din acest an”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Şcolii de Agenţi, cms.-şef Valeriu Simion. Evenimentul a fost un şoc pentru cadrele didactice şi colegii tânărului care… visa să devină poliţist. Diana ROMAN

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co