Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Nici „şeful” nu a lămurit lucrurile!

vintilescu-nici-sefuPentru că starea de incertitudine din interiorul Spitalului Municipal Câmpina este mai mult decât evidentă, a fost nevoie ca Anton Cristian Vintilescu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Prahova să facă o vizită în municipiul Câmpina, pentru a sta de vorbă cu cei implicaţi în conducerea spitalului. Unul dintre motivele întâlnirii a fost acela că, pentru moment, nu mai există director economic.
Anton Cristian Vintilescu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Prahova: „Nu am toate datele. Ştiu că, în momentul acesta, directorul economic, din cauza unor probleme personale, şi-a exprimat dorinţa de a ieşi din această echipă. Personal, am lucrat bine cu dânsa. Spitalul are nişte rezultate: o datorie destul de mare a fost redusă cu 10% în numai o lună; vorbesc de perioada octombrie – noiembrie. Despre ceilalţi doi directori, în momentul de faţă, nu ştiu nimic. Eu îi apreciez şi sper să rămână în această echipă. Decizia este individuală. Spitalul are resurse să meargă înainte, indiferent de deciziile unor oameni, dar eu sper ca aceştia, care au reuşit nişte performanţe manageriale aici, să rămână.”
Referitor la faptul că schimbarea directorului Spitalului Municipal Câmpina a fost făcută pe motive politice, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, a preferat să nu comenteze. Ordinul a venit de sus, de la Ministerul Sănătăţii.
„Sper ca noul director, care are o experienţă managerială şi cunoaşte spitalul, din interior, de atâta timp, să facă o treabă mai bună decât ceilalţi doi manageri”, a mai declarat Anton Cristian Vintilescu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Prahova.
Un lucru este clar: la nivelul funcţiilor de conducere de la Spitalul Municipal Câmpina se întâmplă lucruri, cel puţin interesante. Anton Cristian Vintilescu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Prahova speră că totul să decurgă aşa cum trebuie în ceea ce priveşte conducerea spitalului. Numai că nu a spus acest lucru pe un ton răspicat! R. NISTOR

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co