Sport

Meci de fotbal „old boys”

meci-de-fotbal-1Meci de fotbal intens disputat între echipele de fotbal din Sinaia şi Buşteni. Fotbaliştii din generaţia veche s-au întâlnit pentru a juca o partidă amicală, de la care nu au lipsit spectatorii şi susţinătorii.
Chiar dacă nu mai sunt la prima tinereţe, foștii sportivi de pe Valea Prahovei au făcut o impresie bună pe teren şi şi-au amintit de vremurile când se întreceau pe gazon pentru ca echipele să urce în clasament.
„Întotdeauna, meciul dintre Carpați Sinaia şi Caraimanul Buşteni s-a disputat aşa cum trebuie pe teren. Generaţiile anilor ’85 s-au întâlnit la Sinaia în memoria fostului mare antrenor, Vasilică Ferman. Este prima ediţie şi ne bucurăm că avem atât de mulţi susţinători”, a spus jucătorul Emanoil Savin.
Prieteni buni în viaţa de zi cu zi, dar adversari serioși pe gazon. Aşa s-au dovedit a fi fotbaliştii din Sinaia şi Buşteni. Deşi fiecare echipă a încercat să înscrie cât mai multe goluri și, implicit, să obțină victoria, la final tabela de marcaj a arătat egalitate, 3-3.
Fotbaliștii din vechea gardă îşi vor da din nou întâlnire în vară, pentru a face puţină mişcare şi, bineînțeles, pentru a-şi întrece adversarii. A. A.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co