Sport

Liga a II-a, Seria I Brezenii scufundă „nava” tulceană Tricolorul Breaza – Delta Tulcea 1 – 0 (1 – 0)

breaza-tulcea– prima victorie după şapte luni!

Stadion: „Parc” din Breaza, Spectatori: cam 200.

A marcat: Vişan (min.23).
Tricolorul: Anghelache – Şandru (min.86 Ciocâlteu), Achiţei, Petcu, B. Olteanu, Stoica, Samson, L. Pavel (min.63 Turiac), Liuba (min.77 Vârlan), Răuţă, Vişan. Antrenor: Florin Stancioiu .
Delta: I. Olteanu – Peteleu, Grigorov, Mişalăricu, Ştefan, Coconaşu (min.82 Postelnicu), Mărginean (min.70 Borza), Senin (min.46 Lucan), Creţu, Costescu, E. Nanu. Antrenor: Constantin Gache.
Au condus acest joc: Cristina Dociorman (Câmpulung Muscel) – la centru, ajutată la cele două tuşe de Vladimir Urzică (Piatra Neamţ) şi Bogdan Dragoş(Făgăraş).
Observatori : Vasile Donţu (Galaţi) şi Ion Pârcălab (Bucureşti).
După o lungă perioadă de „întuneric”, iată că a apărut şi soarele (atât la propriu cât şi la figurat) pe stadionul situat în parcul central din Breaza.
Sâmbăta trecută, înainte de marea sărbătoare, intrarea Domnului Iisus Hristos în Ierusalim, gruparea brezeană a primit vizita uneia dintre fruntaşele seriei, echipa Delta Tulcea care, înaintea acestei dispute, se situa pe poziţia a 5-a a clasamentului.
Dar, un alt lucru interesant este faptul că singura victorie obţinută în deplasare de trupa patronată de prof. Constantin Anghelache, a fost la Tulcea, furnizând surpriza etapei respective.
De data aceasta, echipa Tricolorul Breaza se află în postura de 90% retrogradată, singurul obiectiv urmărit este îndeplinirea baremului pentru a nu fi penalizată în ediţia viitoare a campionatului.
Pentru acest motiv, jocul a fost aprig disputat cu multe faze spectaculoase, ocaziile de a marca fiind de partea gazdelor care le-a irosit cu destulă seninătate.
Noroc că a venit lovitura liberă din minutul 23 când, mingea şutată năpraznic, de Marius Vişan, a poposit în vinclul porţii oaspeţilor, portarul Olteanu privind neputincios execuţia „vârfului de lance” al Tricolorului.
După primirea golului, tulcenii au încercat în cele aproape 65 de minute de joc avute la dispoziţie să restabilească egalitatea, dar ocazia de a marca a avut-o tot Vişan, aşa că partida s-a terminat cu victoria gazdelor, prima după o perioadă de şapte luni de când n-au mai simţit gustul succesului.
Un alt aspect pozitiv este faptul că în dubla confruntare cu Delta Tulcea, formaţia din Breaza a obţinut toate cele şase puncte puse în joc.
Să sperăm că a fost spartă gheaţa iar ghinioanele au fost alungate. Multă baftă în continuare !

Tot în liga secundă, Petrolul Ploieşti – Farul Constanţa 1-1(1-1), petroliştii obţinând a zecea remiză!Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co