Actualitate

Le-a „plouat” în… beci!

INUNDATIE-TUDOR-VLADIMIRESCPlouă, plouă… plouă. De aproximativ trei zile. Şi acest lucru a început să dea bătăi de cap unor câmpineni, care locuiesc în blocurile de pe strada Tudor Vladimirescu. Nu este pentru prima oară când se trezesc că subsolul blocului C1 este plin de apă. Apa… ca apa. Dar mirosul este de-a dreptul insuportabil. Oamenii s-au săturat până peste cap. Nu o dată, au încercat să rezolve problema. Se pare, însă, că nu este chiar atât de uşor. Se văd puşi în situaţia de a se obişnui, pur şi simplu, cu mirosul. Miros care urcă până la etajul 10 al blocului. Cine este de vină pentru situaţia creată?
Locatarii spun că cei de la Hidro Prahova. „Nu este treaba noastră. Este treaba celor de la Hidro Prahova. Am anunţat oficial. Trebuia să vină, să ia măsuri. Când plouă, se înfundă canalizarea de scurgere din spatele blocului şi se umple subsolul de apă”… „Se simte mirosul până la etajul 10. Să nu mai vorbim de panoul electric. Umezeala ajunge până la el”… „Situaţia este la fel de când ne-am mutat aici. Stau la etajul zece şi miroase la fel ca la parter. M-am săturat să tot dau bani ca să lucreze ei acolo, în beci. De vină sunt cei de la Hidro Prahova”… „Toate problemele încep de la canalizarea din spatele blocului. Este înfundată. Au venit o dată cu vidanja, dar nu au desfundat-o bine.” Şi, se pare, femeia are dreptate. Totul pleacă de la o canalizare situată în spatele blocului. O canalizare care se înfundă la fiecare ploaie mai puternică şi face ca apa să ajungă în subsolul blocului C1. Un alt aspect negativ este acela că sursa de infecţie este situată în mijlocul unui loc de joacă pentru copii. De la blocul situat pe strada Tudor Vladimirescu, am mers direct la sucursala din Câmpina a Hidro Prahova, cu intenţia de a sta de vorbă cu cineva.
L-am găsit pe inginerul şef Marius Bugan, care ne-a arătat 2 hârtii: sesizarea cetăţenilor şi răspunsul filialei Hidro Prahova, din Câmpina. Atât! Nici o declaraţie! Conform politicii societăţii comerciale, informaţii despre problemele din Câmpina nu poate da decât purtătorul de cuvânt. Care este… la Ploieşti. Oare ce şi mai ales cât ştie purtătorul de cuvânt din reşedinţa de judeţ despre situaţia de la blocurile din Câmpina?Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co