Imobiliare Valea Prahovei
Turism

La „Fântâna cu Cireşi”

fantana-cu-ciresiAer curat, soare şi multă verdeaţă! Ce poate fi mai frumos şi mai bun, dacă vrei să te relaxezi. Încă de la primele ore ale dimineţii, pe Dealul Muscel din Câmpina sau, mai bine spus, zona de agrement Fântâna cu Cireşi, au început să apară pasionaţii de natură. Fiecare şi-a ales locul după preferinţe. Mai la soare, mai la umbră… Cert este că toţi aveau aceleaşi intenţii: de a se relaxa, bucurându-se de timpul liber. Au încins grătarele, au stat la plajă şi la un pahar de vorbă, învăluiţi de liniştea şi de frumuseţea locului.
„Este foarte frumos. Aer, umbră… Venim de ani de zile. A mai rămas zona aceasta. Că Păuleştiul l-au distrus, l-au terminat de tot. Aici este foarte bine şi este şi aproape de noi. Numai săptămâna asta am venit de vreo patru ori. Profităm de zilele de vară şi de concediu.” [Trei la masă]
„După o săptămână de muncă, trebuie să ieşim şi puţin la aer. Suntem din Ploieşti, dar venim aici pentru că e linişte şi e aer curat. Câteva ore petrecute în aer liberi înseamnă plămâni mai aerisiţi.”
„Venim de ani de zile aici. Este foarte bine. De la prima venire am îndrăgit locul şi ne-a rămas un obicei.”
Şi, cum era de aşteptat, oamenii nu au omis să spună câte ceva despre neregulile pe care le-au constatat la faţa locului, mai ales că majoritatea celor care se aflau pe Muscel nu erau câmpineni, erau ploieşteni.
„Este o zonă frumoasă, o cunoaştem destul de bine, de ani de zile, dar ar trebui puţin mai multă organizare. În sensul parcărilor… maşinile le lăsăm pe unde putem, dar în lipsă de altele, e bine.”
„Am ieşit puţin cu copiii. Suntem din Bucureşti. Am văzut locul acesta frumos… cu toate că văd că oamenii au vrut să facă ceva bun, mulţi nu sunt civilizaţi. Au rupt, au devastat, dar, totuşi, este frumos.”
„Nu-mi place că românii fură! Scândurile de la bânci se fură de la o săptămână la alta!”
Aşadar, dacă mergeţi să vă relaxaţi sau să vă distraţi la iarbă verde, ţineţi cont şi de ceea ce trebuie să lăsaţi în urmă. Andreea ŞTEFAN

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co