Actualitate

Înşelaţi de „angajaţi ai primăriei”

Poliţiştii Secţiei nr. 1 din Ploieşti au efectuat, săptămâna trecută, două percheziţii la domiciliile unor persoane din Ploieşti şi comuna Şirna, suspectate de comiterea mai multor infracţiuni de furt şi înşelăciune. Cu această ocazie, pa raza comunei a fost depistat un bărbat care era căutat de poliţişti întrucât este suspectat de comiterea a două infracţiuni la regimul rutier şi care, a fost condus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor.
La adresa din Ploieşti au fost prinşi doi bărbaţi suspectaţi de furtului unui telefon mobil şi de comiterea unei tentative de înşelăciune, faptă comisă sub pretextul că sunt angajaţi ai Primăriei Ploieşti.
„Cei doi, dându-se drept angajaţi ai acestei instituţii, ofereau persoanelor diferite ajutoare sociale fictive. Prin acest tertip, reuşeau, practic, să pătrundă în imobilul diferitelor persoane, de unde sustrăgeau diverse bunuri”, a declarat ag. princ. Raluca Brezeanu, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Prahova.
Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentaţi unităţii de parchet şi instanţei de judecată cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor. Mariana BADEA

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co