Imobiliare Valea Prahovei
Cultura

Înscrieri la „Câmpina 24 h”

Aflat la cea de-a cincea ediţie, Concursul de pictură realizată ad-hoc „Câmpina 24 h” oferă, şi anul acesta, posibilitatea celor care iubesc arta să se exprime în culori.

Concursul este gratuit şi deschis artiştilor plastici din ţară şi străinătate, adepţi ai oricărei tehnici ori tendinţe artistice. Aceştia vor putea participa cu o singură lucrare de pictură.
Înscrierile se fac până pe 20 septembrie şi, conform organizatorilor, premiile care se vor acorda sunt generoase, mai ales pentru o astfel de perioadă de criză, în care cultura a fost uitată de autorităţi: „Premiul I – 2.500 de lei, Premiul II – 2.000 de lei, Premiul III – 1.500 de lei şi cinci premii de 1.000 de lei”, a declarat un reprezentant al organizatorilor, Florin Dochia.

Aviz amatorilor!
Concursul se va desfăşura în perioada 25 septembrie, ora 11.00 – 26 septembrie, ora 13.00, în spaţii libere din oraş selecţionate de organizatori, care vor oferi concurenţilor subiecte abordabile artistic pe tema concursului.
Anul acesta, şi cei mici au posibilitatea să-şi arate talentul. „Este prima dată când se organizează şi pentru copiii de 10-14 ani un concurs de pictură”, a mai spus Florin Dochia. Artiştii plastici interesaţi vor comunica telefonic sau electronic intenţia de participare, la secretariatul concursului, în perioada 01 – 22 septembrie a.c. (tel./fax 0244.336.291;
e-mail: fdochia@gmail.com).
Duminică, 26 septembrie, la orele 17.00, va avea loc vernisajul expoziţiei cu lucrările realizate, în foaierul Casei Municipale de Cultură din Câmpina. Expoziţia va rămâne deschisă două săptămâni, iar operele care nu sunt premiate pot fi cumpărate. D. R. u

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co