Externe

Hoți și oameni ai străzii au contribuit la dezamorsarea unor dispozitive explozive

fbi

Hoți și oameni ai străzii au indentificat dispozitive explozive în SUA/ sursa foto: www.google.com

Hoți și oameni ai străzii au contribuit la dezamorsara unor dipozitive explozive care ar fi urmat să fie detonate în Manhattan și în New Jersey în acest weekend, relatează Agerpres.

După ce a fost arestat principalul suspect pentru atacurile de bombă din New York și New Jersey, au apărut informații conform cărora hoți și persoane fără adăpost au contribuit la dezamorsarea unor echipamente explozive. Este vorba despre o oală sub presiune racordată prin fire electrice la un telefon mobil, ce a fost găsită în seara de sâmbătă. Șeful detectivilor poliției din New Yok a declarat că există materiale video cu doi bărbați care, la prima vedere, nu trezeau nicio suspiciune. Aceștia au găsit rucsacul, au scos dispozitivul din el și apoi au plecat cu acel rucsac.

Rucsacul a fost găsit în orașul Elizabeth din New Jersey, acolo unde avea reședință suspectul de origine afgană, pe numele său Ahmad Khan Rahami în vârstă de 28 de ani , arestat luni de autoritățile americane. Rucsacul a fost găsit de două persoane fără adăpost și avea înăuntru cinci bombe artizanale. Forțele de ordine au dezamorsat patru dintre cele cinci dispozitive, cu excepția uneia dintre bombe care a explodat fără să provoace daune.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co