Actualitate

Hidro Prahova prinsă la „înghesuială”

PRINSI-INGHESUIALA-1Nu puţine au fost situaţiile în care primarul municipiului Câmpina s-a declarat nemulţumit de activitatea Hidro Prahova. Se vorbea chiar despre o reziliere a contractului. Motivul? Investiţiile făcute de Hidro Prahova aproape că nu există.

După ce a fost inaugurată conducta de aducţiune, care nu aduce decât beneficii utilizatorului, adică SC Hidro Prahova, investiţie realizată doar din bani europeni şi din banii câmpinenilor, ne-am putea aştepta la o scădere a preţului apei potabile. Primarul a profitat de ocazie şi, la conferinţa de presă organizată la Casa Tineretului, săptămâna trecută, le-a cerut celor din conducere să… se vadă ceva, în cazul în care preţurile la servicii nu pot fi scăzute.
„Dacă, totuşi, nu se reduce tariful, mă gândesc că ar trebui să apară nişte investiţii de o valoare mult mai mare decât cele de până acum”, a declarat edilul Horia Tiseanu.

Se vor vedea rezultatele
„Ne aşteptăm la nişte reduceri de costuri semnificative. Vom avea rezultate concrete peste şase luni, la prima măsurătoare şi, după părerea mea, vor fi spectaculoase. Cei care sunt din Câmpina ştiu că pe partea dreaptă, cum se merge către Staţia de Tratare a Apei, erau nişte izvoare, Ei bine, nu mai sunt, au dispărut”, a declarat dirigintele de şantier Mihai Coman.
A venit, apoi, rândul directorului general al Hidro Prahova să ia cuvântul.
Şi, în stilul caracteristic, s-ar putea spune, a refuzat să dea un răspuns concret în ceea ce priveşte preţul apei sau al unor viitoare investiţii. „Eu sper că, prin monitorizarea acestor indicatori de performanţă, după şase luni să putem să raportăm organismului de reglementare realizarea tuturor cerinţelor, chiar sub cele cerute de lege”, a spus directorul Hidro Prahova, Dumitru Pantea. Investiţia a fost făcută, este viabilă şi ar trebui să fie în folosul câmpinenilor. R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co