Actualitate

Executare silită şi… nu prea

Au trecut mai bine de trei ani de când Primăria Câmpina este în proces cu fundaţia medicului Adrian Dinu, în vederea revenirii clădirii de pe Bulevardul Culturii, în administrarea municipalităţii.

Şi, în dimineaţa zilei de 30 septembrie, doctorul Adrian Dinu s-a trezit la uşă cu executorul judecătoresc, reprezentanţii Primăriei Câmpina şi cu doi agenţi comunitari.
După ce executorul a făcut un inventar a tot ceea ce se află în clădire, părţile s-au retras într-un birou, pentru a stabili modalitatea prin care vor fi evacuate toate bunurile din interior. Numai că lucrurile nu au fost chiar aşa de simple, executorul judecătoresc dând, ulterior, un termen limită zece zile, timp în care clădirea trebuie eliberată de toate bunurile pe care le deţine fundaţia.
„Executorul judecătoresc a inspectat clădirile, a evaluat bunurile care ar trebuie evacuate.
Având în vedere multitudinea bunurilor mobile care sunt în clădire, unele din ele fiind incorporate, aparate stomatologice, aparate de radiografie, a acordat un termen de zece zile pentru ca pârâţii să se execute de bună voie”, a declarat juristul Primăriei Câmpina, Iulian Anton.
Schimbări de ultimă oră
Amânarea cu zece zile a fost dată după ce avocata doctorului Dinu a anunţat că a fost obţinută o suspendare vremelnică a executării silite, lucru pe care reprezentanţii Primăriei Câmpina nu îl ştiau.
Pur şi simplu nu au fost informaţi. Însă, acest tertip avocăţesc nu prea schimbă mult lucrurile, în sensul că după expirarea noului termen bunurile vor fi scoase afară, în stradă.
Asta în cazul în care fundaţia nu va părăsi clădirea cu pricina.
„Problema este că nu am unde să mut nici cabinetul, nici fundaţia, nici şcoala… nimic. Alt spaţiu nu am. Şi să ne gândim că suntem în plin proces de învăţământ. Nu pot muta laboratoarele şi tot ce mai este aici. Din câte ştiu eu, în timpul anului şcolar nu putem fi evacuaţi”, a declarat doctorul Adrian Dinu.
Apariţia celor care trebuiau să ducă la bun sfârşit executarea silită a adunat în jurul clădirii şi câteva persoane care ţin partea fundaţiei.
Oameni care au vorbit şi despre posibilitatea că există anumite interese.
Ce se va întâmpla peste zece zile este greu de spus. R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co