Actualitate

De la cal li se trage…

Circulau regulamentar pe DN1, când s-au trezit cu un cal peste ei, în maşină. La sfârşitul săptămânii trecute, la ieşirea din Băneşti spre Ploieşti, a avut loc un accident de circulaţie carei-a şocat pe trecători.

Un cal nesupravegheat aflat pe marginea Drumului Naţional a ieşit în faţa unui autoturism care circula regulamentar spre Braşov. În maşină se aflau două persoane. Femeia din dreapta a fost scoasă de sub animalul care a intrat aproape tot prin parbrizul maşinii. „A venit maşina de pe prima bandă, nu avea viteză mare, dar şoferul nu a văzut calul şi l-a luat în plin. Animalul nu era supravegheat. Am scos femeia din maşină cu încă doi băieţi şi apoi a venit salvarea. Şoferul nu este grav rănit, dar femeia din dreapta are câteva tăieturi la cap şi ceva la mână. Era calul peste ea”, a povestit unul dintre bărbaţii care au salvat viaţa femeii.
Ambele persoane aflate în maşină au fost transportate la Spitalul Municipal Câmpina pentru îngrijiri medicale. Proprietarul calului a fugit pe câmpul de la Băneşti, atunci când şi-a dat seama de nenorocirea care s-a întâmplat. „Era un cal pe mijlocul şoselei şi, în urma lui, un individ alerga să-l prindă. După ce am auzit o lovitură, persoana care alerga după cal a luat-o la fugă spre groapa de gunoi. M-am dus după ea până acolo, dar am pierdut-o”, a spus un alt bărbat care se afla în zona unde a avut loc accidentul.

Dosar penal
„Din primele cercetări rezultă că vinovat de producerea accidentului se face stăpânul animalului nesupravegheat, care a pătruns pe partea carosabilă şi a fost acroşat de autoturismul Dacia Sandero, care circula regulamentar pe direcţia Ploieşti – Braşov”, a declarat ag.-şef. adj. Marian Creţu din cadrul Poliţiei Rutiere DN1. Traficul în zonă a fost îngreunat, fiind necesară prezenţa agenţilor de circulaţie pentru dirijare. Nepăsarea a făcut, din nou, victime. După venirea criminaliştilor, calul, fără suflare, a fost scos din maşină cu ajutorul pompierilor. Proprietarul calului va fi uşor depistat, cu ajutorul cipului pe care îl are animalul. Dacă bărbatul va fi găsit vinovat, acestuia i se va întocmi dosar penal pentru distrugere şi vătămare corporală. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co