Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Dacă cer… au parte!

marian-nistor-1„Românului până nu îi pui piedică… nu se învaţă minte!” Aceasta a fost reacţia consilierului local câmpinean Marian Nistor, care, în penultima şedinţă de consiliu local, a cerut administraţiei locale să facă ceva pentru a fluidiza într-un fel circulaţia în intersecţia străzilor B. P. Hasdeu şi Calea Doftanei. S-a vorbit despre faptul că, în intersecţia cu pricina, mai ales în orele de vârf, din cauza numărului mare de autobuze şi maxi-taxi, se circulă foarte greu. Aşa că s-a luat decizia ca strada să fie lărgită. Aproape nici un efect. Maşinile staţionau tot în colţul intersecţiei. Aşa că, la cererea consilierului local, cei de la primărie au găsit o soluţie simplă… dar cu un efect mulţumitor: montarea unui gard.
Marian Nistor, consilier local: „Vreau să felicit executivul pentru soluţia găsită la staţia de la răcitor. În şedinţa de consiliu, am solicitat ceva în legătură cu parcarea autoturismelor, s-a găsit o soluţie ingenioasă, românului până nu-i pui piedică, nu se învaţă minte! Chestia cu gărduleţul este extraordinară.”
S-a încercat şi… merge. Poate că acum, după ce s-a dovedit că „românului până nu îi pui piedică… nu se învaţă minte”, va fi luată mai în serios şi ideea celor de la Poliţia Rutieră, care au cerut, în mai multe rânduri, montarea de asemenea garduri şi pe bulevardul central, acolo unde traversările neregulamentare sunt la ordinea zilei. Experienţa a arătat că, acolo unde sunt deja montate garduri, numărul accidentelor în care sunt implicaţi pietoni este mult mai mic.  Relu NISTOR

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co