Sport

Cupa “Valea Prahovei” la minifotbal – prima ediţie

►Sâmbăta şi duminica trecută au avut loc meciurile din cadrul rundei inaugurale a prestigioasei competiţii, Cupa “Valea Prahovei”, destinate jucătorilor amatori.
►Grupa SUD îşi desfăşoară programul la terenul Fibec din Câmpina, iar grupa NORD au programate jocurile pe cochetul teren al hotelului Alexandros din Buşteni.

După cum v-am informat în numărul trecut al ziarului, în week end-ul trecut, mai exact pe 10 şi 11 septembrie, au avut loc meciurile de debut al primei ediţii a Cupei “Valea Prahovei” la minifotbal, competiţie rezervată amatorilor peste 30 de ani.
Competiţia este împărţită în două grupe, fiecare cuprinzând 4 echipe:
Grupa Nord(Primăria Buşteni, Caraimanul Buşteni, Old Boys Sinaia şi Primăria Azuga) şi Grupa Sud(Primăria Câmpina, Poliţia Câmpina, Sănătatea Câmpina şi Energy Cameroon).
Grupa Nord îşi desfăşoară jocurile pe terenul special amenajat al hotelului Alexandros din Buşteni, iar grupa Sud are programate meciurile pe terenul cu iarbă sintetică de la Fibec Câmpina(în apropierea stadionului Poiana Câmpina).
Sîmbătă, în cadrul primei etape a grupei Sud, s-au întâlnit Poliţia Câmpina cu Primăria Câmpina, un joc extrem de disputat(vezi foto), cu multe goluri şi o victorie la scor a jucătorilor celui de-al doilea municipiu al judeţului(9-3), celălalt meci (Sănătatea Câmpina cu Energy Cameroon) urmând a se disputa joia aceasta.
Duminică, la Buşteni, pe cochetul teren special amenajat al hotelului Alexandros, au avut loc partidele din cadrul rundei inaugurale a grupei Nord.
În prima partidă, după o întârziere de 25 minute, Primăria din Azuga în frunte cu primarul Adrian Purcaru, a avut ca adversar pe Caraimanul Buşteni. Prima repriză a aparţinut azugenilor care au terminat-o în avantaj(3-2), după pauză buştenarii preluând iniţiativa şi câştigând dramatic pe final cu 8-6.
A urmat jocul dintre Primăria Buşteni unde evoluează primarul Emanoil Savin şi Old Boys Sinaia, un joc extrem de disputat(vezi foto) cu răsturnări de scor imprevizibile, cu fotbal de calitate şi o accidentare a lui Emanoil Savin la unul din duelurile din teren, care a făcut ca acesta să părăsească terenul prea devreme. Să sperăm că nu este ceva grav iar duminica viitoare o să-l revedem în teren pe edilul-şef al primăriei de sub poalele crucei de pe Caraiman.
Sinăienii au fost la cârma jocului aproape 45 de minute de joc când au condus cu 4-2 şi 5-2, echipa din Buşteni având un final de meci senzaţional când au întors rezultatul în favoarea lor, câştigând cu 6-5 !
Urmează partidele din cadrul etapei a II-a, care se vor desfăşura după următorul program:
Grupa Sud
Poliţia Câmpina-Sănătatea Câmpina
Primăria Câmpina-Energy Cameroon
Grupa Nord
Old Boys Sinaia-Caraimanul Buşteni
Primăria Buşteni-Primăria Azuga C. S.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co