Politica

Consilieri versus… consilieri

Odată cu moţiunea înaintată de opoziţie pe 27 octombrie, pentru debarcarea de la putere a partidului de guvernământ, moţiune care s-a transformat într-un eşec pentru iniţiatorii săi, tensiunile par să se fi răsfrânt şi asupra membrilor de partid din teritoriu, chiar de la PDL.

Astfel, la Câmpina, relaţia de prietenie dintre doi membri ai filialei PDL, consilierul local Dan Telegescu şi Alin Moldoveanu, fost consilier local, actual consilier personal al primarului Horia Tiseanu, pare a se afla într-un echilibru instabil. Pe de-o parte, există zvonuri apărute în presă cu privire la o eventuală îndreptare către politica PNL a lui Dan Telegescu şi a unei răceli care se face simţită dinspre Alin Moldoveanu, în relaţia cu acesta, lucru contestat vehement de către consilier. „Nici nu a existat discuţia asta, de a părăsi PDL. Dacă se face referire la faptul că aş „curta” organizaţia PNL, pot să spun că nu am fost de şapte ani în sediul lor din Câmpina. Nu am discutat cu absolut nimeni despre politică, decât despre sport. Îmi permit să mă duc la meciurile ambelor echipe de fotbal ale Câmpinei. Dacă cineva m-a văzut alături de cei de la PNL, care sunt şi finanţatorii CSM, nu am fost singur. Am fost ori cu domnul Dulă, ori cu domnul Bondoc şi cu domnul Dulă. La momentul acesta, nu stau să mă gândesc la o reorientare politică”, a declarat consilierul Dan Telegescu.

Prieteni sau nu?
Pe de altă parte, în privinţa relaţiei cu Alin Moldoveanu, Dan Telegescu apreciază că acesta continuă să fie considerat liderul de grup al celorlalţi trei membri, implicit şi al său. „Apropo de materialul prezentat în ediţia trecută a ziarului, la rubrica „Trompeta săptămânii”, vă spun că nu există niciun fel de disensiuni între mine şi Alin Moldoveanu. Au fost mici discuţii, copilării, ca să zic aşa, de ordin personal, nicidecum de ordin politic sau că nu ar mai fi considerat lider de grup. Nu cunosc să fi intrat în dizgraţiile lui. Asta e o bârfă care a apărut prin oraş, nu ştiu cine a scos-o, dar, se vrea să se creeze discuţii între noi, să ne dezbine ca grup. N-or să reuşească! Suntem şi prieteni de familie şi va fi greu să ne despartă cineva! Am fost o echipă şi rămânem o echipă! Cine are ceva de spus, să spună pe faţă”, a declarat Dan Telegescu.
Consilierul Alin Moldoveanu a acceptat să comenteze acest aspect, afirmând cât se poate de tranşant şi cu o nuanţă oarecum contrară celor spuse de colegul său. „Nu am nicio supărare personală cu nimeni. Nu mă  interesează ce declară Dan Telegescu, sub nicio formă! Nu mă interesează ce face el politic. Nu mă interesează subiectul Dan Telegescu”, a spus Moldoveanu.
Motivaţi politic sau personal, relaţia dintre cei doi membri PDL scârţâie, părând ca niciunul dintre ei să dorească a face cunoscut, mărul discordiei. Carmen NEGREU

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co