Actualitate

Comunitarii şi… câinii comunitari

În municipiul Câmpina, poliţiştii comunitari primesc frecvent telefoane de la copii, adulţi, dar mai ales de la persoanele de vârsta a treia, care se plâng de faptul că nu pot trece prin anumite zone ale municipiului, din cauza prezenței pe stradă a câinilor comunitari. Trei sferturi dintre apelurile primite au la bază astfel de sesizări. Agenții centralizează informaţiile şi le transmit mai departe, către serviciul ADPP din cadrul Primăriei Câmpina.
“Prin dispeceratul nostru care funcționează non-stop, dacă avem cinci apeluri, cel puțin patru sunt numai referitoare la câinii comunitari, care s-au înmulțit, sunt foarte răi, sunt de talie mare și efectiv copiilor și persoanelor vârstnice le este teamă să circule prin oraș. Împreună cu serviciul ADPP din cadrul Primăriei, cu care avem o bună colaborare, căutăm soluții pentru strângerea câinilor comunitari”, a declarat directorul Poliţiei Comunitare Câmpina, Carmen Gheorghe.
Se caută soluţii, în ideea ca adăpostul care a intrat în administrarea municipalității să-şi dovedească utilitatea. R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co