Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Când se lucrează, şoferii se enervează…

trafic-dn1Executarea unor lucrări de reparații la o trecere la nivel cu calea ferată, pe DN 1, în zona Movila Vulpii, a perturbat traficul rutier, semn că, deocamdată, orice s-ar întâmpla pe această arteră, tot bine nu e pentru participanții la trafic.

Nervi întinși la maxim și cozi kilometrice. Așa s-a circulat, la mijlocul săptămânii trecute, pe DN 1, din cauza celor de la CFR, care au început să facă reparații la terasamentul căii ferate dintre Ploiești și Câmpina.
Mai rău a fost faptul că lucrările s-au făcut exact în perioada în care traficul era mai aglomerat.
De altfel, chiar din această cauza a cedat trecerea la nivel cu calea ferată de pe DN 1,  din zona cunoscută de localnici sub numele de Movila Vulpii. Traversele s-au lăsat, iar șina de cale ferată s-a arcuit, putând exista pericol de producere a unor accidente pentru mașinile care treceau peste ea.
Lucrările au început încă de la orele dimineții de joi, iar polițiștii de la Circulație au fost nevoiți să dirijeze circulația alternativ, pe un singur fir. “Se execută lucrări la pasajul CFR din zona kilometrului 70, pe DN1, am asigurat semnalizarea rutieră și asigurăm fluența traficului în limitele posibilului“, a declarat ag. șef  Emil Popov, din cadrul Serviciului de Poliție Rutieră Prahova.

Nemulțumirea șoferilor
Participanții la trafic au fost de acord cu inițiativa luată de cei de la CFR, dar nu au putut să nu critice maniera în care a fost abordată lucrarea, respectiv într-un interval orar de trafic intens.
“Ar fi prevăzut noaptea, că ziua se blochează destul pe aici. Nu numai aici este aglomerat, ci și mai sus. Momentan se circulă greu“, a spus conducătorul auto al unui camion.
“Facem o jumătate de oră pe aici. Am întârziat…, e România noastră…“, și-a exprimat nemulțumirea un altul.
“Am întârziat, că se lucrează cam încet“, a declarat un alt participant la trafic“.
“Cred că trebuia să fie gata oricum, că începe sezonul. Se circulă foarte greu și am întârziat aproximativ o jumătate de oră“, a spus un bărbat aflat la volanul unui autoturism.

Coșmarul a durat o zi.
Atât pentru șoferi, cât și pentru muncitori, care au făcut manual toată munca, pentru ca artera cea mai circulată a țării să nu fie închisă pe segmentul respectiv. R. E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co