Sport

Bani… pentru rezultate!

bani-pentru-rezultateA început să se vadă, ce-i drept, puţin, lumina de la capătul tunelului, pentru echipa Unirea Câmpina. Dacă, la un moment dat, se vorbea despre mutarea echipei la Băicoi, iată că, acum, lucrurile stau puţin mai bine. În plină criză financiară, a apărut un om care vrea să ajute echipa cu bani, bani care sunt mai mult decât necesari, având în vedere faptul că sunt probleme financiare de rezolvat. Printre cei care se bucură de apariţia noului finanţator, se numără şi Mara, cel care, împreună cu Bogdan, a pus echipa pe picioare. Pentru ei, Dan Enescu este omul potrivit la locul potrivit. Şi în momentul potrivit.
Mărgărit Ciubotaru: „Din fericire pentru noi, vine un băiat care ne poate ajuta un pic sau mai mult financiar şi nu numai financiar. El ţine foarte mult la disciplină, la ordine, la atitudine şi eu cred că este omul potrivit pentru noi.”
Dan Enescu vine cu bani. Are de gând să facă treabă. Dar vrea să vadă că şi jucătorii fac tot ceea ce se poate pe teren. Îşi vor salariile, vor prime? Nimic mai simplu: meciuri câştigate!
Dan Enescu: „În primul rând, le-am spus astăzi că aştept de la ei rezultate şi o atitudine corespunzătoare. În funcţie debani-pentru-rezultate-2 asta, banii nu vor lipsi. În momentul de faţă, nu mi-am făcut un buget ca să văd cât investesc pentru atingerea obiectivului. În momentul acesta, sunt entuziast şi voi face această investiţie cât va fi nevoie. După părerea noastră, Câmpina are nevoie de o echipă în Divizia C.”
Jucătorii echipei Unirea Câmpina s-au întâlnit cu noul finanţator la Casa Tineretului şi au aflat ce se vrea de la ei: dacă nu promovarea în divizia C, măcar situarea pe unul din primele trei locuri în clasament.
Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co