Actualitate

Atmosferă incendiară la „East European Motor Show”

Predealul a găzduit în weekend cea mai mare întrunire moto din România. Peste 10.000 de motociclişti şi-au dat întâlnire pe platoul Trei Brazi, acolo unde participanţii s-au distrat zi şi noapte.

Bikerii din România, Belgia, Austria, Germania, Bulgaria, Olanda, Elveţia, Scoţia, Slovenia, Ucraina şi Cehia au venit în staţiune special pentru acest eveniment de amploare. Petrecerea în aer liber a început vineri dimineaţă şi s-a încheiat duminică seară. În tot acest timp, 18 trupe rock au susţinut concerte, iar, pe o scenă special amenajată, fetele au făcut streaptease şi le-au oferit motocicliştilor clipe fierbinţi. Participanţii s-au răcorit cu multă bere, iar organizatorii au amenajat standuri speciale cu tot felul de delicatese culinare. „Ne bucurăm că am organizat acest eveniment pentru al doilea an consecutiv în Predeal. Este cel mai mare eveniment moto din estul Europei şi l-am pregătit cu lux de amănunte pentru ca toată lumea să fie mulţumită. De asemenea, am avut şi invitaţi speciali, multe trupe rock, demonstraţii şi concursuri. Ne bucurăm că au venit mii de motociclişti. Le-am pregătit momente diferite faţă de prima ediţie, iar ei au fost foarte încântaţi, lucru care ne-a bucurat foarte mult”, a precizat organizatorul East European Motor Show, Iulia Drăguţ. Participanţii au dormit în corturi, într-un camping special amenajat, însă nu au avut prea mult timp la dispoziţie să lenevească, deoarece surprizele s-au ţinut lanţ. Trupa Cargo a ţinut un concert live de zile mari, iar publicul a fost în extaz timp de două ore. De la întrunire nu au lipsit nici petrecerile cu muzică house şi tehno, concursurile de motoare modificare, de tricouri ude şi competiţia Miss Motor Show.

Adrenalină şi cauciucuri încinse
Apogeul întrunirii a fost defilarea a miilor de motoare prin centrul staţiunii. Turiştii au rămas impresionaţi de frumuseţile pe două roţi şi le-au admirat în piaţa Gării, acolo unde au fost etalate de bikeri. Locul s-a transformat într-o baie de mulţime în momentul în care Kevin Carmichael şi-a făcut apariţia. Scoţianul, multiplu campion european şi mondial la cascadorii, a impresionat publicul cu superba sa motocicletă Triumph. Minute bune, el a condus-o în picioare, în mâini şi cu spatele şi a făcut acrobaţii pe o roată. Cascadorul nu s-a oprit aici cu spectacolul. A aşezat mai multe fete pe asfalt, după care a pornit în viteză şi a oprit la motorul la câţiva centimetri de ele. „De la 7 ani m-am îndrăgostit de motoare şi iubesc pericolul. Este pentru prima dată când vin în România şi am răms impresionat. Nu mă aşteptam să găsesc un public atât de numeros, pasionat de motoare. Cascadoriile pe care eu le fac sunt dificile, însă îţi dau o senzaţie unică”, a spus campionul Kevin Carmichael.  Nici fetele nu au lipsit de la demonstraţii. Ele au arătat că pot stăpâni motoarele puternice la fel de bine ca şi bărbaţii. Reprezentantele sexului frumos au încins cauciucurile şi au oferit mai multe momente de burning-out. Participanţii la a doua ediţie „East European Motor Show” au încheiat petrecerea duminică seară, când au pornit către casele lor, cu amintiri de neuitat şi cu noi prietenii legate.Adelina ANEI

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co