Sport

Atletism – Premianţi la „Memorialul Gheorghe Tesu”

►Clubul Sportiv Petroenergia Câmpina a obţinut rezultate bune la „Memorialul Gheorghe Tesu”, care a avut loc săptămâna trecută, la Bucureşti.

Competiţia, rezervată copiilor şi juniorilor, s-a desfăşurat pe stadionul de atletism „Marcela Peneş” şi a fost onorată de aproximativ 300 de participanţi din Bucureşti şi judeţele apropiate. Angelica Capelleanu a obţinut medalia de aur la aruncarea greutăţii cu 9,02 m la junioare 3. Tot la această categorie, Mihai Anghel a obţinut medalia de bronz, la greutate, cu 11,17 m, el obţinând şi locul 2 (HC) la săritura în lungime, cu performanţa de 5,40 m. Colegul său de club, Antonio Nedelcu, s-a clasat al treilea la aceeaşi probă.
O performanţă deosebită, la primul său concurs oficial, a obţinut Cristina Nedelcu. Cu 10,07 m., la aruncarea greutăţii, a cucerit medalia de bronz, la Copii categoria I.

Aşteaptă sprijinul autorităţilor
Rezultatele onorante pentru atleţii câmpineni, confirmă rezervorul de talente, seriozitatea şi dorinţa de a obţine noi performanţe deosebite şi la finalele campionatelor naţionale ce se apropie. “Chiar dacă sportivii clubului nu sunt susţinuţi, în niciun fel de autorităţile publice din Câmpina. Aspect extrem de îngrijorător şi grav, având în vedere că pretutindeni se fac eforturi considerabile astfel încât tineretului să i se asigure condiţii de recreare şi de a face sport, pentru a nu fi tentat să practice alte activităţi dăunătoare organismului lor , precum consumul de alcool, tutun, droguri, sau preocupări excesive de stat în faţa calculatorului, etc., afectând dezvoltarea normală. Poate că rezultatele remarcabile şi exemplul personal al sportivilor vor determina edilii municipiului Câmpina să-şi îndrepte atenţia, mai mult decât până acum, asupra problemelor reale ale copiilor şi tineretului câmpinean, prin amenajarea unui stadion municipal, pe care să se desfăşoare activităţi pentru mai multe discipline sportive, cât şi o sală a sporturilor, măcar asemănătoare cu cea a vecinilor din comuna Cornu”, a specificat, într-un comunicat, antrenorul Mihai Pascu.
A.R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co