Sport

Antrenamente prin oraș

atletiAtleții Clubului Sportiv Școlar Ploiești au rămas fără loc de antrenament după ce sala în care își desfășurau activitatea a fost demolată, odată cu Stadionul “Ilie Oană”. Acum sportivii se pregătesc pe unde apucă și, cu toate acestea, nu au fost învinși de greutăți. “Ne antrenăm și noi unde putem, să avem rezultate. Faptul că nu avem unde să ne antrenăm ne afectează. Ne antrenam pe stradă, putem face diferite entorse…”, a declarat sportivul George Drumar. “Eu mi-aș dori, pentru anul viitor, să se construiască o sală. Vă da-ți seama, dacă acum, fără sală și fără o pistă, avem aur, vă da-ți seama dacă am avea măcar o pistă…, o să ajungem la mondiale și chiar mai sus”, a completat un coleg de lot.
Ture pe străzi

În aceste circumstanțe deosebite, atât conducerea clubului, cât și antrenorii sunt disperați, existând riscul ca atleții buni să părăsească gruparea ploieșteană.
“Cei mari aleargă până la Gara de Sud, Hiprodrom și înapoi. Este destul de greu, afară este iarnă, încă n-am scăpat de ea și, din păcate, ne confruntăm cu o grămadă de greutăți”, a declarat profesorul Florin Andrei.
Municilalitatea a promis construirea unei baze sportive în jurul Sălii Sporturilor. Daca se va ține de cuvânt, atletismul ploieștean va avea șansa de a merge mai departe. Sportivii o merită din plin.Raluca EPARU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co