Sport

Andrei Mostovoi a adus la Câmpina locul doi al competiţiei „Cupa Amator”

tenis-1Sala Sporturilor din Braşov a găzduit 60 de jucători de tenis de masă, din toată ţara, care au participat la o competiţie foarte strânsă, „Cupa amator”. Andrei Mostovoi, din Câmpina, a fost cel care a ocupat locul doi, un rezultat foarte bun, având în vedere adversarul, un jucător divizionar B.
„Competiţia a fost aprig disputată în moderna Sală a Sporturilor din Braşov, jucându-se la opt mese. Spre bucuria mea şi a iubitorilor de tenis din Câmpina şi a prietenilor mei din Braşov, am reuşit un rezultat de excepţie pentru a doua oară, un loc doi, cu atât mai meritoriu, deoarece l-am obţinut în faţa unui jucător divizionar B. Dacă aş fi fost cu câţiva ani mai tânăr, poate aş fi reuşit să-l înving, dar asta nu înseamnă că am predat armele. M-am luptat cu el cât s-a putut, dar tinereţea şi-a spus cuvântul”, a declarat Andrei Mostovoi, câştigătorul locului doi la tenis de masă.
Andrei Mostovoi practică acest sport de 53 de ani. Este foarte pasionat de tenis de masă şi speră ca rezultatele sale să fie cel puţin la fel de bune. Următoarea competiţie va avea loc pe data de 23 ianuarie la Ploieşti, unde vor participa mai mulţi jucători prahoveni.Diana ROMAN

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co