Turism

A început programul „O săptămână la munte”

V-au mai rămas câteva zile libere şi nu v-aţi hotărât unde să le petreceţi? Vă dăm noi un pont. Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc a dat startul la sezonul concediilor ieftine. Nu vorbim despre reducerile hotelierilor de la sfârşitul sezonului, ci de programul „O Săptămână la Munte”.

Sejurul la preţ promoţional include 6 zile de cazare. În mod normal, vacanţa începe duminica şi se încheie vinerea, însă hotelierii spun că vor accepta clienţi şi în alte perioade, însă în funcţie de gradul de ocupare.
„Scopul nostru este facilitarea dreptului la odihnă a unui număr cât mai mare de turişti, o mai mare accesibilitate a pachetelor pentru servicii turistice pentru turiştii români printr-o ofertă specială, cu tarife avantajoase şi o utilizare mai eficientă a capacităţilor hoteliere din România”, a precizat într-un comunicat de presă preşedintele FPTR, Daniel Vasilescu. Turiştii nu au masa inclusă în preţul biletului, însă beneficiază de acces gratuit la parcare, piscină, saună şi sala de fitness. Tarifele variază în funcţie de numărul de stele al unităţii de cazare. Astfel, o săptămână la munte într-un hotel de 2 stele costă 158 de lei, la 3 stele 258 de lei, iar la 4 – 358 de lei. „Este al doilea an când se practică acest program şi este o iniţiativă lăudabilă. El se adresează celor cu venituri medii. La început, românii nu au fost obişnuiţi cu el, însă acum am speranţa că oamenii ştiu mai multe lucruri despre aceste programe şi le vor folosi”, a declarat directorul de unitate hotelieră, Mariana Ţoncu. Până în prezent, s-au înscris 48 de unităţi din zona montană, care au pus la dispoziţie 2.970 locuri pe serie. Concret, în cele 15 serii, aproximativ 45.000 de persoane vor putea să petreacă o săptămână la munte la preţuri mai mici decât în plin sezon. A. A.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co