Imobiliare Valea Prahovei
Sport

A fost stabilit „ţintarul” primei ligi prahovene

Conducerea AJF Prahova pregăteşte startul noii ediţii de campionat, la toate cele trei nivele, care va avea loc la finele acestei săptămâni când se pune în mişcare Liga A Prahova. Un prim pas a fost facut săptămâna trecută când la sediul înaltului for sportiv prahovean a avut loc şedinţa cu delegaţii echipelor din primul eşalon al fotbalului prahovean cu această ocazie stabilindu-se programul competitional al turului Ligii A Prahova.
Acesta nu este „bătut în cuie” deoarece două dintre formaţiile participante fiind sub semnul întrebării: AFC Filipeştii de Pădure care a reuşit pe ultima sută de metri preluarea unui loc în Liga a III-a, şi Petrolul Teleajen care se confruntă cu mari probleme financiare.
Conform Regulamentului, locurile rămase vacante vor fi ocupate de formaţiile care au fost sub linia retrogradării, primele beneficiare ar fi CS Brazi şi CS Păuleşti. Situaţia va fi lămurită până în week end-ul ce urmează, când vor avea loc jocurile din cadrul primei etape a turului Ligii A Prahova :
Progresul Drăgăneşti – Avântul Măneciu
Petrolul II Ploieşti – CS Băneşti Urleta
AFC Brebu – AFC Filipeştii de Pădure/CS Brazi
Petrolul ’95 Ploieşti – Unirea Câmpina
Podgoria Vadu Săpat – Caraimanul Euro-Africa Buşteni
Tinereţea Izvoarele – Prahova 2010 Ploieşti
CS Ceptura – Petrolul Teleajen/CS Păuleşti
Dero Ploieşti – Unirea Urlaţi
CS Floreşti – Victoria Fântânele
Trebuie sa ştiţi că din această ediţie de campionat, fiecare echipă va fi nevoită să aibă în teren, pe toată durata celor 90 minute de joc, câte doi jucători de 23 ani sau care n-au împlinit această vârstă. Astfel, se renunţă la fotbaliştii care n-au împlinit vârsta majoratului, pentru multe echipe acest impediment fiind o adevărată bataie de cap!
Apoi vă întrebaţi ce-i cu Tineretul Tomşani ? Din această ediţie Tineretul Tomşani a devenit Prahova 2010 Ploieşti, va juca pe terenul „Prahova” aflat în imediata apropiere a Hipodromului din Ploieşti având contract de colaborare cu Astra Ploieşti.
Liga B Prahova, întrecere care va fi abordată în noul sezon cu trei serii de câte 16 echipe, va lua startul la o săptămână mai târziu, în timp ce Liga C, organizată pe trei serii, va începe anul competiţional cu o etapă de „Cupa României”,faza judeţeană. C. S.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co