Imobiliare Valea Prahovei
Social

50 de ani, unul cu celălalt…

O viaţă unul cu celălalt, 50 de ani în care comunicarea, dragostea şi respectul au învins orice probleme în căsnicie. La Băneşti, primarul a fost naşul a 20 de familii pentru nunta lor de aur.

Emoţiile au fost ca la începuturi, mai ales că petrecerea pregătită în cinstea lor a debutat cu o ceremonie religioasă impresionantă.
Este al doilea an în care este sărbătorită nunta de aur, momentul în care bătrânii privesc înapoi cu lacrimi în ochi şi nu le vine să creadă că au fost unul lângă altul atât de mult…
„E binişor acum, în raport cu vârsta. Nu mai avem sănătate şi tinereţe, dar e bine.
Pentru a ajunge la 50 de ani de căsătorie, trebuie să ai răbdare, înţelepciune şi iertare. Dacă nu le ai pe acestea nu poţi ajunge la anii ăştia”, a povestit o mireasă de aur.
Iubire veşnică
Oamenii au mărturisit că nu le-a fost viaţa uşoară.
A fost nevoie de multă muncă, au crescut copiii şi au căutat să îi ţină lângă ei, dar aşa sunt oamenii…, trebuie să treacă prin toate. Şi la această vârstă, recunosc că au iubit şi iubesc persoana de alături.
La marea petrecere, le-a cântat muzica de suflet, ansamblul de dansuri populare a jucat horele româneşti special pentru ei şi concursurile în care şi-au povestit cele mai frumoase amintiri au fost premiate. Nimic nu se compară cu sentimentul frumos de a privi în urmă.
Toţi cei sărbătoriţi sunt mândri de ceea ce au realizat şi că sunt încă împreună.
Tortul nunţii de aur a încheiat în mod oficial petrecerea. În comuna Băneşti, seniorii sunt respectaţi pentru întreaga viaţă şi astfel de evenimente vor avea loc în fiecare an. D. R.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co