Cultura

„Unitate în Diversitate”, gala premianţilor

galaSinaia şi-a sărbătorit, încă o dată, aşa cum se cuvine, elevii silitori şi talentaţi, cu rezultate deosebite obţinute în ultimul an şcolar.

Evenimentul a fost organizat la Casinoul din staţiune de către administraţia locală şi a reunit sute de sinăieni. În cadrul festivităţii, ajunsă la cea de-a V-a ediţie, se celebrează reuşitele elevilor, sportivilor, profesorilor, antrenorilor şi sunt răsplătite eforturile lor. „Consider că a ne recunoaşte valorile înseamnă că am făcut, deja, un prim pas în asigurarea unui viitor mai bun tuturor tinerilor. Arătăm încă o dată că Sinaia este extrem de importantă şi sunt oameni valoroşi în oraşul nostru. Nu facem de râs renumele staţiunii, iar anul acesta am vrut să-i întâmpinăm pe invitaţi
într-o atmosferă de Harry Potter. Chiar dacă Sinaia este un oraş mic, avem foarte mulţi premianţi, atât la învăţătură, cât şi în sport, şi asta însemnă că tradiţia oraşului nostru merge mai departe. De asemenea, cu această ocazie, le sunt recunoscute meritele dascălilor şi antrenorilor din Sinaia care îndrumă zi de zi paşii copiilor noştri”, a declarat primarul Vlad Oprea.

Distincţii pentru toate domeniile
Într-o atmosferă deosebită, au fost premiaţi 125 olimpici, 45 sportivi, 28 profesori şi 15 antrenori de la şcolile „Principesa Maria”, „George Enescu”, Colegiul „Mihail Cantacuzino” şi de la cluburile sportive. Ei au fost felicitaţi şi recompensaţi pentru meritele lor, cu premii în valoare de 32.000 lei.
În cadrul galei, s-a sărbătorit unitatea şi diversitatea culturală, educaţională ale sinăienilor care reprezintă cu cinste oraşul în cadrul olimpiadelor şi concursurilor naţionale şi internaţionale. A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co